Translate

dijous, 10 de maig del 2012

CAP DE SETMANA. PARTITS AMB PLUS

CADET: Desplaçament a casa de la PB. S. Vicenç dels Horts amb l’objectiu d’obtenir els tres punts a la espera de que Viladecans i EFO li facin “una gràcia” a Pallejà i S. Joan Despí, per poder assaltar la tercera posició.
INFANTIL “B”: Visitem el camp de l’ Abrera AE. “A” que ens treu un munt de punts en la classificació, ells 4rts. i nosaltres 11ens. però ja sabeu que és el que es diu... Un derbi sempre és un derbi. En aquest cas no és la EFO, però el de Abrera també té quelcom...
ALEVÍ “B”: Juguem en dos camps. A casa contra  l’ UE. Cornellà “H” i l’altre és el partit  PB. Iniesta 24 - Corbera. Primer  “mach balle “ per a la permanència. 9 punts ens separen en la classificació de manera que:
Una victòria nostra davant el Cornellà ens dona la permanència a manca de tres jornades, faci el que faci la PB. Iniesta-24.
Una derrota de la PB. Iniesta-24, sigui quin sigui el nostra resultat, també ens dóna la permanència matemàtica.
En definitiva, qualsevol combinació de resultats entre nosaltres i la PB. Iniesta-24 que mantingui els 9 punts d’avantatge que ara els hi portem ens donaria la salvació matemàtica de la categoria, ja que només quedarien 9 punts per disputar i, en l’hipotètic cas de que al final de lliga ens empatessin a punts, l’avantatja del “goal-average” és nostra.
BENJAMÍ “C”: Visitem el camp del S. Esteve de Sesrovires “A”. nosaltres 3rs. i S. Esteve 4arts. separats de 4 punts. Una victòria dels nostres ens donaria, virtualment, la 3ª. posició definitiva. En cas de derrota caldrà continuar lluitant.
Salut i tancant objectius