Translate

divendres, 18 de maig del 2012

CAP DE SETMANA. PARTITS AMB PLUS

A  mesura que es van aconseguint objectius deixen d’haver  partits amb plus; el mateix passa a mesura que avancen les competicions i cada vegada ens queden menys pel final de temporada. Malgrat tot aquesta setmana, en la que es juga el darrer partit oficial del Sènior (o del primer equip en la nova terminologia) encara ens queden alguns PARTITS AMB PLUS: 
SÈNIOR: Es tracta de veure si finalment quedem 6ens. o 7ens. segons el nostre resultat davant el Pallejà, que ens visita com a tercer classificat a només 1 punts de la PB. Sant Vicenç dels Horts que ocupa la plaça de promoció d’ascens, i el que pugui fer el Casablanca que juga a casa davant de l’Eusebi Güell (penúltim). Així que sembla que tenim més opcions de quedar 7ens. que no pas 6ens., encara que els nostres -estant a totes- haurien de poder treure el partit.
CADET: Partit davant el Viladecans al municipal d’Esparreguera. Aquests 7ens. en la classificació ens poden presentar serioses dificultats però si volem mantenir la il•lusió d’assolir la tercera plaça no queda cap més remei que guanyar. Així que a per feina!
INFANTIL “A”: Uns altres que no tenen cap més opció que guanyar. Per mantenir la esperança de ser campions de grup cal tot això:
Que guanyem aquesta setmana al La Guardia (partit a S. Vicenç dels Horts)
Que el Sant Andreu de la Barca Agrupa es deixi dos punts front l’ Espluguenc (aquesta setmana) o front el Pallejà (la següent).
Que en la darrera jornada els nostres guanyin a domicili al mateix Sant Andreu de la Barca Agrupa.
Tot plegat molt difícil, però com que en això del futbol... Bé, ja coneixeu tots els tòpics. A confiar.
BENJAMÍ “C”: A casa, davant el Molins de Rei (6è.) una victòria ens donaria de manera matemàtica la tercera posició del grup, ja que al nostre perseguidor (Sant Esteve de Sesrovires) li toca descansar i ens separarien 7 punts a manca de dos jornades.
BENJAMÍ “A”: De tots els equips que no tenen cap més opció que guanyar el seu partit aquest és el que ho necessita de manera imprescindible. Es tracta d’ aconseguir la permanència. Aquesta jornada, a casa, contra el Castelldefels UE. “C”, penúltim a la taula de classificació i ja descendit, no ens queda una altra que obtenir els tres punts i esperar que la PB. Vallirana perdi el seu partit davant el S. Joan Despí, encara que, així i tot, ens mancaria obtenir un punt més en les dues darreres jornades per a obtenir la salvació matemàtica. Si, és clar, els hi portem dos punt a la PB. Vallirana i, evidentment, si aquests no sumen no ens caldria a nosaltres obtenir-ne més tampoc, però manquen nou punt per disputar i com abans millor (que el darrer partit per nosaltres és força inassequible).
Salut i punts