Translate

dilluns, 14 de maig del 2012

COMENTARIS A LA RESTA DE PARTITS AMB PLUS.

El comentari sobre el partit/s de l’ Aleví “B” ja es van fer ahir, així que anirem per alguns dels altres partits amb plus d’aquesta setmana passada.
CADET: La tercera plaça a un punt. La victòria obtinguda a camp de la PB. S. Vicenç del Horts (2-3 // 1-1 Radu, 2-2 Aitor i 2-3 Miguel Ángel min. 65) i l’empat cedit pel Pallejà, deixa els nostre Cadet a un punt del mateix Pallejà i del Sant Joan Despí. Serà dur el que queda, petit avantatge serà jugar dos dels tres partits a casa, però seran tres equips per a la tercera plaça fins al mateix final del darrer partit. Emocionant i merescut.
BENJAMÍ “C”: Un altre que fa mèrits per aconseguir la tercera plaça ja que l’empat assolit a casa del S. Esteve de Sesrovires (2-2, gols de Pau Urgeles i Jordi Ceballos) fa que es mantinguin inalterats els 4 punts d’avantatge que els hi portàvem, així que, de manera virtual, acaronen la tercera plaça, però no val badar que encara queda lliga.
BENJAMÍ “A”: Aquest no estava en la llista de “Partits amb Plus” però la seva marxa (si més no els resultats) fa moltes jornades que és fluixa i ens han posat en seriós risc de descens. Concretament la darrera vegada que es va guanyar un partit va ser el passat 10/03/2012 davant el Cornella UE. “B” (8-1) i des de llavors hem acumulat 8 jornades seguides amb derrotes. Aquesta setmana 5-3 a casa del Prat AE. “A” (rival potent).
Així les coses l’equip, que fa setmanes semblava que no hauria de tenir problemes per sumar els punts necessaris, es veu destinat a lluitar la seva sort en les darreres tres jornades.
PB. Vallirana “A” amb 23 punts, Pallejà CF. “B”amb 24 punts i nosaltres amb 25 ens jugarem una de les places de descens. Vist el calendari em surt que ens la jugarem amb la PB. Vallirana “A” per dues coses:
1- El Pallejà és un “B” i degudament “reforçat” amb jugadors del seu “A” (salvat i confortablement instal•lat en la 9ª. plaça de la 1ª divisió) podria guanyar els 9 punts que queden en disputa.
2- Sembla que qui pitjor calendari té és la PB. Vallirana “A” i en ser un “A” (com nosaltres) difícilment podrà cercar reforç per a aquests partits.
Al nostre calendari hi ha... de tot, Castelldefels (15è.), Corbera (11è.) i Martorell (2n.).
La propera jornada a casa contra el Castelldefels UE. “C”, penúltim a la taula de classificació i ja descendit. Serà en aquest partit on haurem de forjar la permanència. Que ho treballin durant la setmana, hem d’arribar amb tensió però amb confiança i anar pel partit des del principi i si se’ns torça... paciència i perseverança. Després a Corbera i finalment a casa contra el Martorell AE. “A” (i no vull ni pensar en que ens fessin falta aquests punts davant un rival que pot venir la darrera jornada jugant-se la segona posició). Tot dit. No hi ha una altra opció, cal guanyar aquesta setmana i esperar combinacions de resultats; segons vagin els resultats veurem què passa.
Salut i caràcter guanyador.