Translate

divendres, 4 de maig del 2012

CAP DE SETMANA. PARTITS AMB PLUS

CADET : Ens visita a casa la PBB de Sant Feliu de Llobregat, darrer classificat que encara no ha puntuat en tot el campionat. Intentar assolir la tercera posició ens obliga a guanyar-ho tot (o qüasi), així que ànims nois a pels tres punts i no valen confiances.
INFANTIL “A”: També de visita, aquests a camp del Molins de Rei “B”, avant penúltim del grup davant del que només podem anar a cercar la victòria per mantenir-nos en el pols pel títol o per l’ascens. Com que el S. Andreu de la Barca Agrupa no juga la victòria ens tornaria a posar líders de grup, això si, amb dos partits més que ells.
ALEVÍ “B”: Aquest si. Aquest és un dels partits de la nostra lliga, ens espera el Sant Just Desvern CF “A” a casa seva. Una victòria en deixaria a pam i mig de la salvació. Una derrota combinada amb altres resultats ens podria tornar a ficar dins del pou. Fins i tot l’empat podria ser bo, i també dolent. Cal anar per la victòria.
BENJAMÍ “C”: Per consolidar la 3ª plaça cal guanyar la PB. Iniesta 24 que ens visita dissabte al matí.
FEMENÍ CADET-INFANTIL: A casa davant la EF. Bonaire. Els partits dels femenins amb el Bonaire sempre tenen intensitat i resultats ajustats. Bonaire 6è. i nosaltres 7è. En joc allò que diuen de l’honor, que no es poc. Per anar a veure’l.