Translate

dijous, 17 de maig del 2012

CANVI D’ENTRENADOR A L’INFANTIL “A”

Salvador Fernández, en “Salva”, s’ha fet càrrec de l’Infantil “A” després que, a principi de setmana, l’antic entrenador, en “Capi”, deixés l’equip palplantat sense explicació; simplement ha desaparegut (del camp de futbol, que pel poble se’l veu, no penséssiu que es tractés d’un fenomen d’abducció). 
No direm que no va avisar perquè s’ha passat mitja temporada dient que ho deixava, especialment cada vegada que ha tingut una dificultat. 
En definitiva, que a manca de tres jornades, amb l’equip situat en la segona posició a dos punts del líder, en “Capi” ha desaparegut, ha abandonat el nois en el moment més transcendental de la temporada i li retorna al club tot l’esforç que es va fer a començament de temporada, per donar-li tots els recursos que reclamava, amb una bufetada. Enorme (en la meva opinió).
Però no cal patir. En Salva té capacitat, experiència en les banquetes i està sobradament preparat per dirigir l’equip en els dos partits que li queden i per lluitar pel campionat aprofitant l’ única oportunitat que se’ns pot presentar (ho explicarem al proper “Partits amb Plus” que penjarem demà divendres). 
Així que a per feina, el partit contra el La Guardia ens espera.
Salut i a la francesa.