Translate

dilluns, 7 de maig del 2012

COMENTARIS AL PARTITS AMB PLUS

CADET: Va fer els deures davant el cuer del grup. De tota manera la PBB Sant Feliu de Llobregat va treballar i es va esforçar més del que diu la classificació. Sense haver sumat ni un punt en tota la lliga i amb 9 jugadors des del començament, ens van fer encaixar tres gols. Tot un mèrit.
INFANTIL “A”: També van fer la feina. Victòria de tràmit a casa del Molins de Rei per posar-nos líders, això si, amb 2 partits jugats més. Tant és. El que és veritablement important es fer la nostra feina i esperar... No depenem pas de nosaltres (pel moment) però si el S. Andreu Agrupa torna a entrebancar-se mirarem d’estar preparats per aprofitar la ocasió.
ALEVÍ “B”: Uns altres que estan disposats a demostrar que saben fer la feina. Davant d’un dels equips de la nostra lliga no van deixar la oportunitat d’imposar-se amb contundència per 0-7 a casa del S, Just Desvern cosa que ens deixa justament per damunt del Sant Just Desvern amb 7 punt d’avantatge i amb 9 per damunt del descens. Es van confirmant les prediccions.
BENJAMÍ“C”: En la mateixa tònica. Victòria 3-1 al municipal davant la PB. Iniesta 24 per aferrar-nos a la tercera posició.
FEMENÍ CADET-INFANTIL: Les noies no. La EF. Bonaire ens va passar pel damunt jugant molt millor a futbol de conjunt. Més equip, més treballades i, potser el més important, amb ganes de competir. Sembla com si les nostres en quedar a mitja taula sense objectius concrets haguessin marxat de vacances ja fa setmanes. Això per si sol ja explica l' 1-5 encaixat i que en la classificació s’hagi caigut fins a la 7ª. posició. La EF. Viladecavalls i la UE. Sant Andreu en segueixen a dos punts. A veure si serem capaços de frenar la caiguda.
ALEVÍ “A”: No estava a la llista de Partits amb Plus. Ens visitava un Igualada líder i molt llançat, cosa que feia pensar en la derrota encara que els nostres ho posessin tot. I mare de Déu quin partit! 1-1 i per què el Sr. col•legiat (d’Igualada com no!!! A veure quan seran capaços de dissimular els de la Delegació d’Àrbitres) va actuar en tot el partit com un jugador de refresc de l’ Igualada. Els nostres suplint la diferència tècnica amb sacrifici i millor tàctica, en un partit que el míster Esteban Vizcaíno va llegir a la perfecció, van ser capaços de neutralitzar, primer, un gol de l’ Igualada que només l’àrbitre va veure i , després, el joc de tot l’equip de l’Anoia per acabar fent-nos amb un empat que no ens molesta a nosaltres però que, pot ser, afecti al FC. Barcelona que no podrà atrapar l’ Igualada malgrat haver vençut a la Coope.
Salut i afinant.