Translate

dilluns, 21 de maig del 2012

COMENTARIS ALS PARTITS AMB PLUS

SÈNIOR: Derrota un tant injusta pel que es va veure al municipal d’Esparreguera i per com es va produir el segon gol del Pallejà. Jugant amb moltes baixes i amb força presència dels joves l’equip es va acomiadar de la lliga amb els mateixos 47 punts que teníem al caseller abans de començar el partit. Setena posició final que deixa el Sènior justament a mitja taula en un grup de 14 equips.
CADET: Empat 2-2 davant del Viladecans UD “B” que ens va visitar diumenge. Bon equip el Viladecans, treballat tàcticament i físicament força potents (encara que, pel meu gust, massa físic, més que agressiu agressor). Aquest empat ens deixa en cinquena posició empatats a punts amb el S. Joan Despí (4rt.) i a tres punts de la tercera posició que ara ocupa el Pallejà CF. “A”. Difícil, res d’impossible ja que el Pallejà ens ha de visitar aquesta jornada vinent.
INFANTIL “A”: Els d’en Salva van fer la feina. Després d’ anar perdent al descans per 2-0 davant La Guardia CD., a domicili, es van imposar per 2-4 en una molt bona segona part. El S. Andreu de la Barca Agrupa també la va fer la seva feina, així que es mantenen les distàncies. Encara res decidit, molt difícil, sí, però cal esperar a veure que farà el S. Andreu Agrupa aquesta propera jornada, que visita el Pallejà CF. “B”, per saber en què condicions afrontarem el darrer partit de lliga a S. Andreu.
BENJAMÍ “C”: Victòria al municipal davant  el Molins de Rei “A” per 3-2 i assegurada matemàticament la 3ª. posició. Molt bona temporada la d’aquest grup al que ara li queden dos partits, el primer a casa del Cornellà per intentar guanyar l’orgull de vèncer a casa seva al qui serà el sots campió de lliga i, el segon, per acomiadar la temporada guanyant el mini derbi davant l' Abrera.
BENJAMÍ “A”: Patirem fins el final. L’ Equip va fer el que devia, guanyar el seu partit davant el Castelldefels UE. “C”, la qual cosa va fer amb escreix per un ampli 8-1 i exhibint molt bon joc d’associació. Però... La PB. Vallirana “A” també defensa les seves opcions i va assolir victòria front el S. Joan Despí. Així que es mantenen els dos punt d’avantatge per a nosaltres mentre que aquesta setmana ens toca viatjar al sempre complicat camp del Corbera CF. al temps que la PB. Vallirana es desplaça a casa del Cornellà UD. “B”. No, no ens oblidem de l’altre implicat en la lluita per la salvació. El Pallejà CF. “B” que va fer els deures davant la EF. Gavà per 6-1 i que la jornada entrant visitarà al S. Just At. FC. De moment el “goal average” particular amb la PB. Vallirana ens és favorable, que ja és quelcom.