Translate

dilluns, 8 d’abril del 2013

COMENTARIS A ALGUNS PARTITS


Com que vàrem proposar 4 partits pel cap de setmana, vaig anar a veure els 4 i, en síntesi, això em va semblar:
INFANTIL “A” - CORNELLÀ UD. Victòria dels nostres 2-0. Treballada davant un bon Cornellà. Deixeu-me dir que em va semblar un plantejament de partit seriós, estudiat i treballat. Els de Cornellà, de primer any i procedents de futbol -7, tenen molt bon control de pilota, tècnica individual, i jugant en curt poden fer parar boig a qualsevol. Els nostres amb menor qualitat tècnica individual de mitjana, comptaven amb l’avantatge físic de ser de 2n. any.
Així Que vam sortir a ofegar espais basculant a bandes segons anava i esperant tenir sortides ràpides comptant amb la velocitat dels nostres puntes (en especial d’en Jordi Bailén). La cosa s’anava mantenint com s’ha dit i es veien venir un parell de coses. La primera, que quan algun dels dos equips marqués es trencaria el plantejament i el partit es jugaria d’una altra manera. La segona, que el Cornellà UD. ho tindria pelut en la segona part, si els feien córrer, per una qüestió de fortalesa física.
Va passar que ens vam avançar nosaltres en el marcador, va passar que a partir d’aquell moment vam tornar al nostre joc habitual, obrint cap i fent circular la pilota sense preocupar-nos gaire del rival, va passar que això va obligar al Cornellà a córrer i va passar que els va caure el segon. A partir del 2-0 va ser suficient amb treballar per evitar sortides del Cornellà, que només va tenir una arribada a la nostra àrea, per anar negociant el partit fins al final.
Líders, amb un punt més que Cornellà i Pª. Rec. Sant Feliu de Llobregat i amb un partit menys que ells dos. Res definitiu a manca de 8 jornades, però amb més opcions que ningú.
CADET - ÒDENA CE. Victòria agònica 1-0 davant un Òdena que venia a deixar assegurada la seva permanència a costa de condemnar-nos i establir una diferència de 10 punts. Però els nostres eren conscients de quina és la seva lluita i de que el nostre únic i directe rival, en aquesta particular lliga de dos equips per la salvació, el Pallejà, rebia el líder i que era una ocasió que s’havia d’aprofitar. Era “LA” ocasió de posar-nos en disposició de poder defensar la nostra sort en les poques jornades que queden (amb visita inclosa al camp del Pallejà d’aquí a tres jornades). Portant la iniciativa, treballant amb la intensitat que necessitarem fins al darrer instant i aprofitant alguna variant tècnica que ens permet la incorporació d’en Joan Manzaneque vam aconseguir els tres punts. Resultat just ja que fins a tres vegades vàrem estavellar la pilota en els postes de la porteria de l’Òdena i encara curt. Una breu anotació sobre l’arbitratge. Es poden equivocar, xiular bé o malament. A mi em va semblar un arbitratge canalla (en el sentit de la 3ª. accepció del Diccionari de la llengua catalana) dels que, alguns dels àrbitres de la Delegació de l’Anoia, ens obsequien quan ens enfrontem a algun equip d’aquella delegació (aquest és un tema no tancat i que s’hauria de resoldre), especialment quan s’hi juguen quelcom.
JUVENIL - VALLIRANA CF. També victòria, també 2-0. Partit que s’havia de guanyar per mantenir opcions i no quedar descartats pel campionat. Partit eminentment físic, tàcticament horrorós i qualitativament deficient. Però bé està el que bé acaba i en la recta final, quan tothom estava d’acord en que qui marqués s’enduria els tres punts, vam marcar nosaltres. Amb dues dianes en els minuts 80 i 87 mantenim les aspiracions al títol, encara que qui té les millors opcions, ara per ara, és el Pallejà que depenen d’ells mateixos.
SÈNIOR. Del partit del Sènior faré un breu comentari demà (ja que, més a més de retransmetre’l per Ràdio Esparreguera, s’ha fet la crònica-resum en la pàgina oficial). Aprofitaré per imitar una mica a l’eminent periodista Ricardo Pastor i fer de “Pitoniso Pito”. Intentaré afinar, tant com sigui possible considerant les dificultats al haver diversos partits pendent de recuperació i/o finalització, quins dels 4 equips dels que encapçalen la classificació poden estar en les dues primeres posicions en acabar la lliga.
Salut i S’acosten les notes.