Translate

dilluns, 15 d’abril del 2013

RESPOSTA AL COMENTARI D'UNA NOTA



En el comentari previ als partits de l’Aleví “A” i Aleví “B” deia que no entenia perquè jugaven en la mateixa hora i data, quan es podria haver desplaçat un de data per poder reforçar l’ Aleví “B”. El mateix va dir en la nota que he penjat avui sobre els partits del cap de setmana. Posteriorment he trobat un comentari que “anònim” ha enviat a la nota d’avui. Normalment no re comento, però com que és molt graciós us penjo la conversa en la que em volen convèncer de que sóc “justet” de ment, tonto, ruc vaja!
Com que és anònim no puc saber qui ha estat que cerca excuses emparant-se en la falsedat. Molt graciós tot plegat. Ara us poso la conversa transcrita, que podeu veure també fent clic a “comentaris” al peu de la nota.
AnònimAnònim ha dit...
Sr. Alfons Puche, no venien reforçats per cap jugador del A, perque jugaven al mateix dia,es per aixo que no es va canviar, perque canviar qualsevol dels dos equips a diumenge, significaba que tant Gava com Sant Joan Despi es podien reforçar amb jugadors del A, ja que el Gava tambe es jugava la lliga.
15 d’abril de 2013 12.08
Elimina
Veig que no m'he explicat bé. El tema NO és el que poguessin fer, o deixar de fer, els de Sant Joan Despí sinó el que hauríem hagut d’haver fet nosaltres, que era: Posar l’Aleví “A” el diumenge i reforçar l’Aleví “B” el dissabte. I no, l’ EF. Gavà C. “B” NO es jugava la lliga, entre d’altres coses perquè entre la seva posició i el líder (Barcelona FC. “C”) “només” hi han 23 punts de diferència, sì, 23 punts. Per cert, el Sant Joan Despí va alinear dos jugadors que no eren del “B”, en Gorka Chaparro (Aleví D) i en Carlos David Martínez (Aleví C), certament no eren del “A”. Salut i cap excusa
 
15 d’abril de 2013 18.21
1 BARCELONA, F.C. "C" 69 23 23 0 0 154 20 G G G G G 0
2 CORNELLA U.D "C" 52 22 17 1 4 125 32 E G G G G 0
3 CUBELLES, C.F. "A" 51 23 16 3 4 104 38 G E P G G 0
4 ESCOLA F. GAVA, C. "B" 46 22 13 7 2 62 36 G G G P E 0

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Sr Alfons Puche, no crec que sigui "justet" de ment, ximple o ruc, però si tant sap, ha de saber que un mateix club no pot tenir més de dos equips a la màxima categoria i com que Barça i Cornella ja tenen a dos equips a la categoria el tercer classificat té l'ascens assegurat, i si a això se li uneix que el Gavà "A" està en descens fa suposar que el reforçarien i jugar contra Sant Joan Despí a priori en les mateixes condicions era el més coherent per això crec que les coses les van fer de la manera més racional, a per cert jo si he trobat al Pla de competició, no serà que està perdent facultats ..............

ALEVÍ PRIMERA DIVISIÓ
Dos grups a la província de Barcelona.
Cada club podrà tenir un màxim de dos equips a la categoria.

BENJAMÍ SEGONA DIVISIÓ
Sistema de Lliga - 12 grups a la província de Barcelona
Ascendeixen a la categoria PRIMERA DIVISIÓ del 1r al 6è classificat de cada grup i els
8 millors 7ès classificats del conjunt de grups.
No hi ha descensos a la tercera divisió

Alfons Puche Amigues ha dit...

No val fer trampes amic “anònim”. Aquí el tema de la EF. Gavà no pinta res (perquè el partit de l’Aleví “A” es podria haver quedat en dissabte) i NO es tracta de parlar de què haurien pogut fer els altres (Sant Joan Despí) sinó del que JO crec que hauríem d’haver fet nosaltres, és a dir: canviar de data el partit del “B” i haver intentat anar amb tot el millor en els dos partits sense considerar “suposicions d’actuació dels altres equips”.
Respecte del Benjamí “A”, insisteixo en el que consta en el Pla de Competició que està penjat en la pàgina de la FCF. (pestanya Federació -desplegable- Normativa - Pla de Competició). Potser estem consultant documents diferents però, insisteixo, sostinc que pugen 5 més els millors 6ès. en funció del que es llegeix en el document consultat. Salut i Final.