Translate

dilluns, 15 d’abril del 2013

COMENTARIS RESPECTE D’ALGUNS PARTITS.



Sènior: Victòria (0-3) en un bon partit a casa de La Palma de Cervelló. Aquesta victòria referma les opcions de lluitar pel campionat doncs, em sembla, que era el partit més difícil que ens quedava per jugar (no vol dir que no es pugui perdre davant d’un altre equip, però aquest era el més potent). La PB. Sant Vicenç dels Horts no afluixa i va obtenir una victòria que els manté ferms en la primera posició. Al Piera AE. la derrota del  els farà mal i, encara que no definitivament, els deixa amb mínimes opcions, les mateixes que manté l’ Esparreguera Athletic Club després de guanyar al Sector Montserratina.
Juvenil “A”: Victòria a camp de l’ Olesa de Montserrat CF. (2-5) per mantenir-nos en la lluita pel campionat en un grup en el que no ha fallat cap dels candidat que, amb excepció de Pallejà CF. que descansava, van guanyar els respectius partits. Per darrera dels de Pallejà, que continuen depenent només d’ells mateixos, Vallirana CF., CE. Esparreguera i Corbera CF. continuen defensant les seves opcions. Segons com vagin les properes dues jornades el partit de la darrera entre el Centre i el Palleja CF. (a casa nostra) podria ser d’infart. De moment continua sent imprescindibles guanyar tots els partits, mentre que ho fem esperarem a veure què passa la setmana vinent en un partit d’enfrontament directe entre els aspirants Vallirana CF. i Corbera CF., en el que algun dels dos pot prendre mal (o potser tots dos).
Cadet: Derrota a Sant Andreu de la Barca (2-0) amb lesió d’en Brian Garcia que va ser evacuat per l’ambulància amb una afectació al genoll. Des d’aquí li enviem els nostre desig de que la lesió no sigui greu i que la recuperació sigui ràpida. Malgrat haver perdut, les opcions de permanència es mantenen. La derrota del Pallejà CF. els manté a només 1 punt per davant nostre i amb 1 partit jugat més, el que els converteix, ara matemàticament, en el nostre únic objectiu per a la salvació, ja que l’ Òdena CE. va guanyar al cuer Corbera CF. i estableix 10 punts de distància amb nosaltres.
Aleví “A”: Va venir l’ EF. Gavà i es va endur 1 punt (1-1) en un partit en els que ens podrien haver escombrat del camp en els tres primers quarts, de la mateixa manera en que els haguéssim pogut guanyar en el darrer quart. Per tant, empat segurament just. El que passa és que no és justícia el que necessitem. El que necessitem són punts i una mica de sort, de la bona, perquè la dolenta ja la tenim. Més a més, per si no hi hagués prou, el Pallejà CF. (aquest club, enguany, ens a surt per a tot arreu) va guanyar a camp de l’ Igualada, se’ns marxen de 4 punts (amb un partit menys que nosaltres) i ens deixen en una molt complicada situació pel descens.
Aleví “B”: Uns altres que llisquen per la pista del descens. Ens visitava el Sant Joan Despí UE. “B”, que estava en posició de descens per darrere nostre. Van venir reforçats amb jugadors del “A” segons permet la normativa (i nosaltres no). Al final 0-4, el Sant Joan Despí fora del descens i nosaltres en el seu lloc. De mentre, al camp del costat estava jugant l’Aleví “A”. Ja ho vaig dir, no es podria haver canviat el dia d’un dels dos i anar amb tota la artilleria possible? No ho entenien ni els pares dels jugadors. Jo tampoc.
Benjamí “A”: Em sap greu. Fa mesos que vinc dient que aquest equip estava virant en la seva filosofia de joc per a dolent. Han perdut tot el joc de combinació que els caracteritzava i la possessió de pilota. La maleïda defensa de dos els tritura, la línia de mig camp no sap què fer quan els arriba la pilota, així que... pilota amunt i que corri algú, a veure si hi ha sort i, aprofitant la qualitat individual, anem traient els partits. Però només amb això no hi ha prou per jugar contra el bons.
I va venir el Cornellà UD. “E”, es van posar a tocar, a triangular, a combinar i, aquests nois de primer any, ens van clavar un 1-4 que, juntament amb la victòria de l’ Igualada CF., ens deixa a la 6ª. posició, fora d’ascens. Encara es pot recuperar la posició, partits en queden i tenim un partit pendent de recuperar, però considerant que en les 7 jornades que queden, haurem de jugar contra Santboià (1r.), Gimnàstic de Manresa (2n.), Barça (3r.) i Igualada (5è.) seria bo que recuperéssim algun dels nostres trets distintius. Del contrari, quedar entre els cinc primers perilla.
Salut i dilluns

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Sr. Alfons Puche, no venien reforçats per cap jugador del A, perque jugaven al mateix dia,es per aixo que no es va canviar, perque canviar qualsevol dels dos equips a diumenge, significaba que tant Gava com Sant Joan Despi es podien reforçar amb jugadors del A, ja que el Gava tambe es jugava la lliga.

Alfons Puche Amigues ha dit...

Veig que no m'he explicat bé. El tema NO és el que poguessin fer, o deixar de fer, els de Sant Joan Despí sinó el que hauríem hagut d’haver fet nosaltres, que era: Posar l’Aleví “A” el diumenge i reforçar l’Aleví “B” el dissabte. I no, l’ EF. Gavà C. “B” NO es jugava la lliga, entre d’altres coses perquè entre la seva posició i el líder (Barcelona FC. “C”) “només” hi han 23 punts de diferència, sì, 23 punts. Per cert, el Sant Joan Despí va alinear dos jugadors que no eren del “B”, en Gorka Chaparro (Aleví D) i en Carlos Davis Martínez (Aleví C), certament no eren del “A”. Salut i cap excusa