Translate

dijous, 18 d’abril del 2013

JUGANT EN MÉS D’UN CAMP



La competició ens està deparant unes jornades estressants degut a les caramboles que es poden produir entre tots els equips implicats. Per exemple, en la propera jornada:
Martorell AE. (3r.) - Aleví “B” (14è.): Pendents de Palleja CF. (15è.). i Corbera CF.(13è.), que juguen contra Cornellà (10è.) i PB. S. Vicenç dels Horts (11è.)
Blanca Subur CF.(15è.) - Aleví “A” (14è.): Hauran d’estar vius. Em preocupa més el peculiar estil arbitral dels col·legiats de la delegació Penedès-Garraf, quan xiulen a Sitges, que la pròpia capacitat de guanyar. Com que vull ser positiu, un 2 a la travessa.
Infantil “A” (1r) - Sant Just At.C. FC (8è.): Treballant per guanyar mentre esperem que l’ EF. Prat Blaugrana (4rt.) guanyi a la PR. S. Feliu de Llobregat (2n.) per posar 4 punts de distància amb un partit menys.
Cadet (14è.) - S. Joan Despí UE. (1r.): Esperant dos miracles, el primer que guanyem al líder, el segon que el Pallejà CF. (13è.) no guanyi a camp de la PB. Sant Vicenç dels Horts (15è.)
Juvenil “A” (3r.) - Cervelló CD. (12è.): S’ha de guanyar al cuer mentre que, de cua d’ull, veiem què fan Pallejà CF. Vallirana CF. i Corbera CF. Tingueu en compte que el dissabte es juga el Vallirana CF. (2n.) - Corbera CF. (4rt.) amb només 1 punts entre ambdós, amb nosaltres al mig. Dilluns faré un “Pitoniso” a l’estil Ricardo Pastor, com el vaig fer amb el sènior, però aquest pel Juvenil “A”, a veure què em surt.
Sènior (2n.) - Masquefa FC. (12è.): Com el Juvenil “A”, a guanyar al penúltim classificat a la espera d’una ensopegada del líder, PB. Sant Vicenç dels Horts, que rep l’Eusebi Güelli mentre que mirem l’ Esparreguera Ath. C. ,que visita el camp dels Sant Vicenç -At. Vicentí, amb intenció de mantenir-se a 1 punt de la plaça de promoció (que ara ocupen nosaltres), abans del seu enfrontament definitiu de la propera setmana contra el Piera AE.