Translate

dimecres, 3 d’abril del 2013

EL PROPER CAP DE SETMANA. Sènior


L’Equip Sènior del Centre (ho sento no faré servir mai la expressió Primer Equip i quan en tingui ganes us argumentaré el per què)  jugarà dissabte, al municipal a les 16.30 hores, enfront l’ Eusebi Güell CE.
Els visitants, a meitat de la classificació, no tenen cap objectiu de cara a final de lliga degut a la enorme diferencia de punts que els separa dels llocs on s’està batent el coure per aconseguir l’ascens directe o la promoció. Precisament per això resulten perillosos, la possibilitat de guanyar a casa d’un dels aspirants al campionat i erigir-se en àrbitres de la competició pot aportar la motivació que els podria mancar “per se”.
De tota manera ens ha de ser indiferent. Aconseguir l’objectiu requerirà anar a guanyar-ho tot en les poques jornades que queden (5 amb la propera) fins que les diferències i les matemàtiques dictin sentència.
Més a més, com si no fos prou motiu seguir en la bretxa del campionat, aquesta setmana es juga un altre partit que pot influir molt en la classificació: La PB. Sant Vicenç del Horts (3r. classificat amb 41 punts) rep l’Esparreguera Athletic Club (2n. classificat amb 42 punts, però amb dos partits més que els de Sant Vicenç). Considerant que els nostres estan classificats en la 4ª. posició amb 40 punts (amb dos partits de menys com els de la PB. Sant Vicenç dels Horts) resulta obvia la importància d’ambdós partits, tot sense oblidar que el líder, Piera AE. (amb 42 punts i empatat amb l’Esparreguera Athletic Club), visita el camp de la sempre difícil Sector Montserratina UD amb la necessitat de sumar els tres punts, per mantenir-se en la lluita de gladiadors en que s’ha transformat la part alta de la classificació d’aquest grup 13è. de la 4ª Catalana.
Aneu organitzant-vos la tarda del dissabte. El partit del municipal no us l'heu de deixar perdre.
Salut i jornada potent.