Translate

dilluns, 22 d’abril del 2013

EL JUVENIL "A" AMB TOTES LES OPCIONS



Dijous passat deia que, avui dilluns, faria una mena de pronòstic per veure que em sortia sobre les possibilitats del Juvenil “A” per a ser campió.
Doncs no caldrà. Certament eren quatre els equips implicats a manca de 3 jornades, però després de l’empat entre Vallirana i Corbera (2-2) la cosa queda de la següent manera:
Al Pallejà CF. només li queden 3 punts per sumar (aquesta setmana descansa i la següent -darrera del campionat- ens visita a nosaltres), com que ara té 54 punts es presentarà en la última jornada amb els mateixos 54 punts.
Nosaltres visitem, aquesta setmana, el camp del Cornellà UD. i la darrera jornada, a casa, rebem el Pallejà CF. (com ja s’ha dit). Ara tenim 48 punts, de manera que toca guanyar a Cornellà UD. per sumar fins als 51 punts. Llavors encararem el darrer partit, a casa contra Pallejà CF. amb la possibilitat de, guanyant el partit, empatar amb Pallejà a 54 punts i ser campions per diferència de gols (a casa d’ells vam guanyar 3-4). Especulacions encara se’n poden fer (variables n’hi ha moltes), però el que està clar és que guanyant el dos partits que ens queden serem campions.
Salut i a per tot!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

a manca de 23 jornades? :)

Alfons Puche Amigues ha dit...

Corregit. Mercès.