Translate

dijous, 11 d’abril del 2013

EL CAP DE SETMANA VINENT


El proper cap de setmana hi ha una pila de partits interessants els resultats dels quals influiran en les classificacions finals. Es tracta d’un fet lògic, quants menys partits quedin més transcendent serà tot. Per aquest motiu faré una recomanació més reduïda, ja sabem que Sènior, Juvenil “A”, Cadet i Infantil “A” han de guanyar setmana a setmana per mantenir totes les opcions (sigui per ascendir o per no baixar). Però hi ha altres partits en el que el resultat pot marcar tendència pel que queda de temporada, veiem:
ALEVÍ “A”. Dissabte a les 9:30 hores al camp municipal d’Esparreguera. Rebem la visita de la EF. Gavà C.”B” (4rt. classificat amb 45 punts). Serà un partit molt difícil front una molt bona escola. En principi no tindríem gaire que gratar, diríem que no és un rival de la nostra lliga. Però és que, quasi simultàniament es juga l’ Igualada CF (12è. amb 21 punts) - Pallejà CF (13è. amb 16 punts), tots dos amb un partit jugat menys que nosaltres (14è. amb 14 punts). Una hipotètica victòria davant la EF. Gavà combinada amb una altra hipotètica victòria de l’ Igualada, ens deixaria en situació de poder defensar la categoria en properes jornades. La nostra victòria junt amb una victòria del Pallejà CF. a Igualada ens deixaria com ara (complicat). Però una victòria del Pallejà CF. combinada amb una derrota nostra... (no ens condemna però ens aboca al descens).
Així doncs, dissabte els nois s’han d’oblidar de tot, de qui va per davant i per darrere; hauran sortir al camp convençuts de les seves capacitats i decidits a treballar/lluitar, més que mai i més que ningú, per aconseguir sumar, a la espera de saber què hagi passat a Igualada.
ALEVÍ “B”. Dissabte a les 9:30 hores al camp municipal d’Esparreguera, coincidint amb el partit de l’Aleví “A”, ens visita el Sant Joan Despí UE. El nostre equip 13è. amb 16 punts, el seu 14è. amb 15 punts, així que no cal que expliqui gaire més oi?. Doncs sí: El mateix dissabte el Corbera CF (12è. amb 17 punts) i el Palleja CF. (15è. també amb 15 punts) juguen partits amb rivals de la part alta de la classificació. Una victòria nostra combinada amb derrotes de Corbera i Pallejà ens deixaria en situació de defensar la categoria amb certes garanties. Una derrota nostra, a casa, front el Sant Joan Despí... no m’ho vull ni plantejar.
Està clar que dissabte podem acabar estràbics totals per seguir els dos partits simultàniament en els dos camps en paral·lel. Potser es podria haver canviat un dels dos partits a diumenge i aprofitar per jugar tots dos partits amb tota l’artilleria i intentar assegurar resultats (com a mínim el del “B”, que sembla més assequible), potser... només potser.
BENJAMÍ “A”. Dissabte a les 11:00 hores al camp municipal d’Esparreguera. Aquest equip (4rt. amb 43 punts) rep la visita del Cornellà UD. (5è. amb 42 punts). En aquesta categoria pugen els cinc primers degut a la creació d’una nova categoria superior. L’ Igualada CF., que juga diumenge, és el 6è. classificat també amb 42 punts. De veres que és necessari que expliqui perquè obtenir la victòria és vital?
 
Doncs ja veieu, la matinal del dissabte té suficient adrenalina com per posar en marxa més d’un cor, així que no patiu pels infarts i veniu a animar la canalla, ells saben el que es juguen i necessitaran del nostre aler.
Salut i no els fallem...