Translate

dilluns, 3 de desembre del 2012

BENJAMÍ “A”.

Era dissabte a les 11:00 hores al camp municipal de futbol d’Esparreguera, però semblava que fossin les 00:00 de qualsevol dia d’hivern al pol nord, del fred que feia.
I serà pel fred que els nostres no van poder resoldre el partit fins al darrers minuts.
Victòria 2-0 davant el Piera AE. amb un gol preciós d’en Raül Cedrún al minut 45 i un segon gol, aquest amb més fortuna (per nosaltres, que pel porter del Piera va ser mala sort) d’en Jordi Ceballos al minut 47, que deixava el partit tancat i al Piera desarmat.
No dic que no mereixéssim la victòria, que si, però que vam estar molts minuts del partit a risc d’encaixar un gol que ens hagués complicat molt el partit, també ho dic.
I és que els de Piera no van marcar, entre altres coses, per l’excel•lent partit d’en Yeray, atent en tot moment al joc, en les sortides i en els tirs a porta des de fora de l’àrea.
De tota manera la possessió de pilota va ser clarament favorable al Centre i el pes d’organització del joc sempre el van suportar els nostres.
El cas és que en els darrers partits aquest Benjamí (al que he vist força vegades) tendeix a jugar massa individualment i a atacar de forma molt directa, sense transició i amb poca associació entre jugadors.
Segur que es passatger i que aviat recuperen la essència del seu futbol. Potser només és que volem anar a pel partit amb presses i això ens marca el joc.
No, no és queixa, simple comentari.
Sigui com sigui, aquest Benjamí, 2n. en la taula, co-líder empatat a punts amb el líder Santboià FC., hauria de considerar que l’objectiu de la permanència ja no és la nostra fita. Potser cal pensar en gran, en re definir l’objectiu de la temporada i intentar quelcom de més important. Els ajudaria a créixer.