Translate

dilluns, 3 de desembre del 2012

NI UNA ENCERTADA.



Durant la setmana vaig publicar dues notes, una en la que parlava de la importància del partit que havia de jugar el Juvenil “A” i, l’altra, de la necessitat de victòria que tenia el Sènior per mantenir viva una mínima esperança de cara al campionat o a la 2ª. plaça, que dóna dret a la promoció d’ascens.
Doncs ni una!
Derrota del Sènior a camp del Eusebi Güell per 2-0 que combinada amb la victòria que va aconseguir l’Athletic Club davant la PB. Sant Vicenç del Horts, i d’altres resultats del grup, deixa els nostres en 6ª. posició (meitat de la taula) a 7 punts del 2n. (Piera AE.) i del 3r. (PB. Sant Vicenç) i a 13 del líder l’ Esparreguera Athletic Club.
Dels 24 punts que els nostres han disputat fins ara, només han sumat 12 (50%) i l’Athletic ens treu 13 punts, això és, més dels que hem sumat.
Amb aquest números no ha d’estranyar ningú que digui que les aspiracions del Sènior del Centre, per a aquesta temporada, s’han esvaït quasi per complert.
Ha de ser per això que m’he recordat d’un especial grup musical del anys 70 anomenat “Ramsés, Isaías y Pantaleón”, l’acrònim del qual era “RIP”. 
Derrota, també i molt ampla,  del Juvenil “A” a casa del Vallirana CF. per 6-0, que ens deixa en la 4ª posició empatats a punts amb Papiol, S. Vicenç-At. Vicentí i S. Andreu de la Barca, a 7 punts de 2n. i 3r. classificats (Vallirana i Corbera) i a 8 punts de Pallejà CF. que lidera el grup.
Això es complica i els darrers resultats podrien apuntar a que ens hem posat en baixada. espero que no, que puguin tirar del fre de mà i que recuperin rendiment per poder neutralitzar diferències abans del final de la 1ª. volta i poder aspirar a tot en la segona.
Salut i realitat