Translate

dijous, 20 de desembre del 2012

PARTITS AMB PLUS


El proper cap de setmana del 22 i 23 de desembre (fum, fum , fum) la competició ens presenta uns quants partits amb plus, que els fa molt recomanables per a anar-los a veure. Comencem:
BENJAMÍ A: Dissabte, 11:00 hores, camp municipal d’Esparreguera.
Els nostres (2ns. amb 24 punts) s’enfronten al Santboià FC. (1r. amb 27 punts). No cal donar gaires explicacions de la transcendència d’aquest partit. Més a més el Gimnàstic de Manresa (3r. amb 24 punts) espera la caiguda de qualsevol dels dos.
ALEVÍ B: Diumenge 9:30 hores, camp municipal d’Esparreguera.
Els nostres (12ns. amb 9 punts) s’enfronten al Pallejà (14è. amb 7 punts). Partit per  posar 5 punts de diferència respecte de les posicions de descens que marca el Pallejà. Per contra, en cas de perdre... No es pot deixar passar l’ocasió.
ALEVÍ A: Dissabte, 10:00 hores, camp municipal d’Esparreguera.
CEE. (14è. amb 5 punts) juga amb el Cubelles (3r. amb 22 punts). Cal intentar-ho com sigui perquè una victòria ens faria millorar en la taula ja que Marianao Poblet i Igualada B ( per davant nostre, tots dos amb 7 punts), s’enfronten entre ells.
INFANTIL A: Diumenge 12:00 hores, camp municipal d’Esparreguera.
Nosaltres, líders, rebem a la EFO-87. Només per la rivalitat ja s’ha d’apuntar a l’agenda dels partits a veure. Toca guanyar per mantenir el pols amb el Cornellà, que ens empata a punts.
CADET: Dissabte, 14:00 hores, a Sant Vicenç dels Horts.
Aquí només cal dir que els nostres visiten el camp de la PB. Sant Vicenç dels Horts amb la obligació de guanyar. És un d’aquells partits que queden fins al final de la primera volta en el que ens juguem les possibilitats de poder defensar la categoria durant la segona volta. Jo poso el “2” a la travessa. No fallaran.
JUVENIL B: Diumenge, 16:30 hores, camp municipal d’Esparreguera.
Els nois del Juvenil B (5ns. amb 21 punts) reben la visita del Vinyets Molí Vells (11ns. amb 5 punts). Entre el nostre Juvenil B i el líder hi ha 4 equips i 4 punts entre tots. Casualment aquesta setmana s’enfronten el 1r. contra el 3r. i el 2n. contra el 4rt. Hem de fer la feina i guanyar perquè, segons com es combinin els resultats ens podríem posar 2ns. en la taula.
Salut i escolliu!