Translate

diumenge, 16 de desembre del 2012

EL SÈNIOR RECUPERA LA VICTÒRIA.

Després de diverses jornades sense poder aconseguir la victòria, l’equip sènior del CE. Esparreguera va guanyar. Va ser el dissabte en el partit que ens enfrontava a La Palma de Cervelló UE. en el municipal d’Esparreguera.
Partit disputat i jugat a molta velocitat, potser massa i fins i tot quan no tocava, més producte del partit que ens van proposar els de La Palma, amb un joc directe al punta, sense elaboració de jugada a la zona ampla del camp, que no pas per voluntat pròpia.
Malgrat la empenta que posava La Palma de Cervelló UE. els nostres van aconseguir anar sempre per davant en el marcador que va funcionar de la següents manera:
1-0 CABALLERO GALINDO, ANTONIO (27')
2-0 BARREDA DURO, KEVIN (39')
2-1 MESAS ROYUELA, RUBEN (46')
3-1 LARDIN MENDILUCE, EDGAR (52')
El moment més crític del partit va ser quan, amb resultat provisional de 3-1, els de La Palma de Cervelló van disposar d’un llançament de penal que Marc Aceña, sensacional ahir, va tocar en una magnifica aturada per enviar la pilota al pal evitant així el possible 3-2 que els hagués fet entrar en el partit. No va ser la única intervenció de mèrit d’en Marc, cal fer esment d’un extraordinari un contra un, sota pals, en el que va aguantar a l’atacant fins al límit evitant un gol que semblava segur, en una doble intervenció felina.
Recuperat el camí de la victòria i tres punts que sumar al caseller.
La nota negativa, com sembla ser norma en aquest equip, va ser que vam tornar a acabar amb 2 expulsats, l’Abraham per doble groga (la segona més que discutible) i en Dani Panades (guanyada a pols). A banda de les expulsions, haurem d’estar atents amb el que pugui ressenyar l’àrbitre en el acta (o annex) respecte d’en Kevin, per uns “comentaris” que va dirigir al col•legiat, una vegada canviat, després d’haver estat substituït en el minut 61.
Salut i retrobament