Translate

dimecres, 5 de desembre del 2012

CADET. MINI LLIGA VITAL.



Fa unes tres jornades que en Fran Barcojo es va fer càrrec del Cadet. Després del bon nivell assolit la jornada passada davant el líder S. Joan Despí UE., que només va poder tancar el partit amb el 3-1 final al minut 70, hi ha motius per creure que la feina que venen fent en les darreres setmanes pot donar fruits.
Encara que no han aconseguit cap victòria aquests nois lluiten per millorar i poder defensar la categoria durant la segona volta.
Per a que això sigui possible és necessari guanyar alguns partits estratègics, com els dos propers (i altres tres).
En efecte, a partir de la propera jornada va la nostra lliga, la lliga on ens ho jugarem absolutament tot; totes les opcions de poder defensar la categoria, així, entre les jornades 10 i 15 (final primera volta) juguem, 5 dels 6 partits, contra rivals directes que ara van classificats a les 6 darreres posicions. Veieu:
Jornada 10 (16/12/2012) CEE - Pallejà CF. (13è. 6 punts per davant).
Jornada 11 (23/12/2012) PB. Sant Vicenç dels H. (14è. 1 punt per davant) - CEE.
Jornada 13 (20/01/2013) CEE. - Corbera CF. (16è. 1 punt per darrere).
Jornada 14 (27/01/2013) Vinyets Molí-Vell CF. (11è.) - CEE.
Jornada 15 ( 3/02/2013) CEE. - Igualada CF. (12è. a 6 punts).
Primera Fase: Guanyar, no val cap altra opció, al Pallejà i a la PB. S. Vicenç.
Nadal.
Segona Fase: Guanyar al Corbera, intentar sumar a camp del Vinyets Molí-Vell i guanyar a Igualada.
No hi ha més opció. Poder lluitar fins a final de temporada passa per ser els millors d’aquesta mini lliga que comencem la propera jornada.
La bona noticia és que ara hi ha aturada per festes, de manera que la propera jornada no es disputa fins el dia 16 de desembre, situació que podria permetre preparar els dos propers partits de manera intensiva ampliant sessions d’entrenament i jugant algun partidet de preparació (encara que sigui entre setmana). 
Després tenim l’aturada de Nadal. I l’hem de saber aprofitar. Muntar una mena de pretemporada (que no van fer) en tota regla. Cal concentrar esforços i realitzar-los tots. Cal habilitar tantes sessions d’entrenament pel Cadet com sigui possible, concertar partits amistosos per a cada cap de setmana en els que no hi ha lliga, utilitzar la jornada 12 (contra Vinyets Molí-Vell -3r.-) com a setmana de preparació qualitativa i després... a jugar-nos-hi la esperança a tres partits!
Aquesta és la planificació. Aquestes són les opcions. No hi ha una altra.
No en tinc cap dubte, si som capaços d’acabar la jornada 15 sumant 12 punts salvarem la categoria fent la feina que manqui durant la 2ª. volta; pel contrari, si no passem dels 9 punts, estarem pràcticament condemnats al descens.
Cada any hi ha un equip que necessita d’especial cura, estima i dedicació; aquest any és el Cadet. Convé esmerçar tots els esforços i fer tots els sacrificis.
Salut i preparació intensiva.