Translate

dimarts, 18 de desembre del 2012

UNA DE CADET.

La 10ª. jornada ens va portar la primera victòria del Cadet. Va ser a casa front el Pallejà CF. i va ser força folgada.
Tots dos equips eren conscients de la importància d’aquest encontre, la nostra victòria suposava (com així va ser) acostar-nos a tres punts del Pallejà CF. mentre que una derrota ens deixava a nou.
Els nostres van sortir a intentar conduir la pilota i crear joc sortint des del darrera amb elaboració de jugada al mig camp intentant acabar jugada en cada atac, arribant a prou jugadors com per a tenir opció a 2ª. rematada.
El Palleja va apostar per un joc més directe cercant el seu jugador referència en atac, pràcticament sense participació del seu mig camp en tasques organitzatives. Més a més van imprimir un frenètic ritme de pressió a l’home en tot el camp, amb basculacions constants de la defensa per intentar reduir-nos els espais al màxim.
El Pallejà va aconseguir el seu objectiu durant els primers 30 minuts, moment a partir del qual van començar acusar el cansament de tanta despesa física i van donar inici al patiment de qui intenta perseguir la pilota sense arribar a trobar-la ja que, els nostres, tenien millor control.
Al minut 34 Miguel Ángel Horrillo, de penal, va fer pujar el 2-1 al marcador i 6 minuts més tard, en la darrera jugada de la primera part, el CE. Esparreguera marcava el 3-1. Aquest gol va fer mal als de Pallejà que es van retirar al descans una mica “tocats”.
Només 5 minuts van haver de passar de la 2ª. part per a que els nostres anotessin el 4-1, gol que van acusar enormement els de Pallejà, que van veure com ,en tant sols 5 minuts més, els de casa aconseguien el 5-1. Aquest gol va matar el partit.  Els de Pallejà se sentien derrotats i els nostres reforçats. Va continuar el partit amb els nostres cedint la iniciativa i esperant la contra que permetés marcar, de manera que van entrar el 6-1 i el 7-1.