Translate

diumenge, 16 de desembre del 2012

FEMENÍ CADET/JUVENIL: TORNA LA VICTÒRIA

De vegades, al futbol, els tòpics es compleixen. I ahir a la tarda, al municipal i front a l’Incresa Ath., les nostres noies van saber aprofitar aquell que diu “l’equip que perdona les seves ocasions acaba perdent el partit”.
I així va ser. Després d’una primera part en la que gairebé no vam arribar a la porta de l’Incresa Ath. (quan ho vam fer vam ser molts innocents) i en la que entre la nostra portera Xènia i els pals (2) les de Molins de Rei van veure frustrades les seves ocasions, es va arribar al descans amb 0-0 al marcador.
Començà la primera part amb una jugada curiosa. Penalty que llança Laura Bustamante i que no aprofita; corner. Traiem el corner i la mateixa Laura Bustamante marca l’ 1-0 pel Centre al minut 43.
A partir d’aquí, encara que l’ Incresa Ath. volia posar-nos en problemes, van anar entrant els gols:
Min. 66. Eva Salas 2-0
Min. 75. Jennifer Echarte 3-0
Min. 79. Júlia Jaime 4-0
D'Aquesta manera, poc a poc, les noies de Molins de Rei van anar abaixant la resistència, fins que l'àrbitre va donar el partit per finalitzat.