Translate

diumenge, 23 de desembre del 2012

COMENTARIS A ALGUNS PARTITS DEL CAP DE SETMANA.

ALEVÍ A.  A casa amb el Cubelles com a rival, 14è. contra 3r. Resultat final: 0-3. Resultat enganyós ja que el 2n. i el 3r. gol del Cubelles van entrar en els darrers minuts (58 i 59) amb els nostres intentant, abocats de totes, igualar el partit que guanyava el Cubelles mercès a un matiner gol al minut 7, sense obtenir fruits gràcies a les magnífiques intervencions del porter visitant. Certament no era un partit de la nostra lliga però ara ja comencen a ser-ho tots. La salvació del descens la marca el Marianao Poblet (13è. amb 7 punts), una posició per davant nostre i a dos punts. Encara no és insalvable ja que és una diferència assequible. La mala notícia és que comença a semblar que la lliga per a la salvació l’haurem de jugar només entre 4 equips ja que el 12è. classificat (Igualada “B”) ens porta 5 punts d’avantatge. Caldrà perseverar i sacrificar-nos molt en el camp, creuar els dits i esperar que juntament amb una millora del nostres resultats es produeixin entrebancs d’altres.
I una cosa: A la grada sento comentaris negatius respecte de l’equip (no generalitzats, però insistents). Vull dir que no serà pas criticant com aconseguirem que l’equip sigui una pinya. Toquem de peus a terra, el nivell que tenim és el que és, la categoria és difícil i haurem de saber estar units. En aquest darrer partit vam estar força bé i els nois van estar dins del partit contra el 3r. classificat fins a dos minuts del final, havent tingut ocasions per a empatar-ho. No serà pas fent de piròman que ajudaran l’equip. Ànims!
BENJAMÍ A. També a casa i contra el Santboià. 2n. contra 1r. Resultat final 1-3. Derrota davant el líder que ara ens avantatja de 6 punts i que ens fa caure a la tercera posició, darrera del Gimnàstic de Manresa que ens guanya de tres punts en la classificació. Està sent molt meritòria la temporada d'aquest benjamí i no es pot dir res d'un resultat en el que els de Sant Boi es van “trobar” els dos primers gols que van marcar. Toc d'alerta  En una nota anterior (http://ves.cat/bWkk) comentava que aquest equip estava perdent la seva personalitat de joc, que estava jugant diferent a com ho havien fet sempre i que esperava que, aquesta desviació, fos transitòria. Doncs de moment s’agreuja. Un nou partit jugant sense associació, cercant el joc directe, amb transicions imprecises i, ara, amb desajustos defensius. La meva impressió és que estan més pendents de complir amb “El Sistema” que no pas en explotar les habilitats pròpies. Ja he dit moltes vegades què en penso d'això dels sistemes inflexibles. En fi, sabran què volen fer, però, segons el meu criteri, a aquest equip “El Sistema” l’està convertint en mediocre, espatllant les seves virtuts, afeblint les nostres fortaleses i engrandint les pròpies debilitats.
CADET. Després de la victòria de la setmana passada, front el Pallejà, tocava visitar la PB. S. Vicenç dels Horts, en el segon partit vital que ens quedava abans de l’aturada nadalenca. I no van fallar, 2-4, segona victòria de la temporada. Després de festes quedaran 4 jornades fins a acabar la primera volta. En aquestes 4 jornades tindrem 3 partits amb rivals de la “nostra lliga”. De moment els nois estan fent els deures, posant els fonaments per poder estar en condicions de lluitar per la salvació en la segona volta. Endavant!
ALEVÍ B. Primer partit del diumenge al municipal, front el Pallejà. Partit important per a començar a marcar distàncies sobre les posicions de descens (o per a tot el contrari). No era un partit per a esperar “jogo bonito” sinó per posar-se la granota de feina. I això van fer. Amb molta feina, treballant sense descans, tots en conjunt, van obtenir la victòria per un ajustat 2-1, victòria que permet posar 5 punts de diferència amb les posicions de descens. Poc a poc aniran fent la feina, no ho dubteu, ni quan arribin les jornades fosques.
INFANTIL A. Havíem de guanyar el derbi, a casa davant la EF. Olesa-87, per a mantenir el liderat i  el pols amb els perseguidors, especialment Cornellà que no afluixa i continua empatat a punts amb els nostres. No va ser fàcil. Gran partit dels d'Olesa que van saber a què volien jugar i ho van executar a la perfecció. Tancant espais, deixant-nos el terreny i la pilota van aconseguir arribar al descans amb 0-0 al marcador. A la segona part van avançar les línies (això si, mantenint-les molt juntes) i van posar un segon punta. Els nostres també van saber com havien de jugar i ho van intentar una vegada i una altra. El partit estava per a que es guanyés per un detall. I van ser dos. Una rematada espectacular d’Ivan Bueno al minut 58 i un esplèndid gol d'en Pau Oller al minut 62 ens van donar la victòria en un partit en el que, insisteixo, la EF.Olesa-87 ens ho va posar molt difícil fent un molt bon partit. En resum, va ser un partit de nivell.
JUVENIL B. Tancaven la jornada dominical a casa contra el Vinyets - Molí Vell. Necessitaven la victòria per a aprofitar els resultats dels 4 primers classificats, que s'enfrontaven entre ells. A part d'això el partit no va tenir història. Una vegada oberta la llauna (min. 21), els gols van anar caient, un rere l’altre, fins a aconseguir el 8-1 amb el que va acabar el partit. Ara anem 3rs. a 1 punt del segon (Castelldefels) i a 4 del líder (S. Joan Despí). Tot per davant.
Fins a aquí els comentaris dels partits que he vist aquest cap de setmana (i el del Cadet, que no el vaig veure però que segueixo amb especial atenció).
Demà, que tot està previst, faré algun comentari sobre els resultats obtinguts pel Juvenil A i pel Sènior, ambdós amb victòries a domicili, i de la seva situació a la taula de classificació després d'aquesta jornada.
També comentaré el partit del femení Juvenil-Cadet (derrota), no tant pel que fa al resultat en si mateix sinó per l’actitud del públic envers les nostres jugadores.
Per acabar la sessió de demà, potser faci algun comentari sobre la substitució de l’entrenador del Benjamí A (“Sillo” Bermudo), que va renunciar per motius laborals, i la més que possible de l’entrenador del Benjamí C (Salva Fernández) si és manté la dimissió que va presentar ahir (que em penso que si).