Translate

dijous, 29 de novembre del 2012

SÈNIOR. S’HA DE GUANYAR



Aquesta setmana no val cap altre resultat, només la victòria mantindrà viva una mínima esperança.
Bé, millor dit, d’ara en davant, al nostre sènior només li val guanyar cada setmana i esperar que els cinc equips que ens precedeixen en la classificació vagin perdent prou partits com per a que puguem anar-los atrapant i recuperant opcions.
És així perquè:
- Aquesta jornada visitem el camp de l’Eusebi Güell, 4rt. classificat  a només 1 punt per davant nostre, de manera que una victòria ens permetria passar-los i la derrota ens deixaria a 4 punts.
- El Piera (3r. amb 16 punts, 4 més que nosaltres) s’enfronta al Sector Montserratina, de manera que, segons es combinin els respectius resultats, ens podem quedar a 1 punt o a 7 de diferència.
- Athletic Club Esparreguera (1r. a 10 punts de nosaltres) i PB. Sant Vicenç dels Horts (2n. amb 7 punt de diferència respecte del Centre d’Esports) juguen entre ells al municipal, dissabte 16.30 hores, de manera que les diferències, segons es combinin els resultats, podrien anar des de una escurçada a 4 punts del 2n. o a 7 del 1r., o una àmplia esquerda de 10 punts respecte de la PB. Sant Vicenç dels Horts o la més àmplia, a l’estil de la de Sant Andreu a Califòrnia, de 13 punts respecte de l’ Athletic Club.
Les opcions del nostre sènior per poder aspirar a la promoció (l’ascens directe encara més difícil) són molt poques i passen pel que he dit: Guanyar-ho tot.
De mentre, l’Athletic s’enfronta a la PB. Sant Vicenç amb l'ànim de vèncer al rival més directe que, ara per ara, té pel campionat, posant en joc la primera pedra per a poder ser campió.
Quina enveja!
Salut i victòries