Translate

dilluns, 12 de novembre del 2012

EPIDÈMIA DE SANCIONS AL SÈNIOR.

D’ Entrada haig de dir que dissabte a la tarda no vaig anar al municipal a veure el partit del Sènior contra el Piera AE., com tampoc ho vaig fer la setmana anterior a camp del Sant Vicenç dels H. - At. Vicentí. Però si que consulto les fitxes dels partits que publica la FCF.
La mosca se’m va posar en veure que el dia del partit contra el Sant Vicenç dels H. - At. Vicentí ens havien amonestat en el minut 90 del partit, justament quan ens van castigar amb el penalty que significaria l’empat de l’equip local, als jugadors Sergio Casaus, José Luís Funes i Ruben Chicón (aquest per partida doble). Això feia pre veure sancions per a la/les setmana/setmanes següent/s.
Així que divendres vaig consultar les sancions determinades pel Comitè de Competició i trobo el següent:
Funes i Chicon 1 partit cadascun per l’art. 336.
Rubén Castro i Álvaro Pérez 15 partits cadascun per l’art. 322.1 (agredir a l’àrbitre o jutges de línia). Com que la fitxa del partit no diu res d’agressions, ni esmenta aquests dos jugadors, només em queda pensar que els fets es van produir amb el partit acabat i en zona de vestidors (pura deducció).
Aquest cap de setmana acumulen doble targeta groga Dani Panades i Abraham Torres. Kevin Barreda groga al minut 51 i vermella directa al minut 89.
Això sona a velles èpoques. Ressonen noms repetits des de juvenils.
Ara només hi ha dos camins:
En el cas que els jugadors estiguin sent víctimes d’error arbitral o mala redacció d’acta o annex, donar-los-hi suport en totes les instàncies.
Però de ser certs els fets pels que els sancionin: Aplicació del codi disciplinari intern (si és que no l’han abolit) que per a sancions per comportaments anti esportius suposa(va) doblar la quantia, o sigui, que alguns jugadors acumularien 30 partits per cap.
Es pot agafar el bou per les banyes o tornar a trobar justificacions (com altres vegades amb alguns de repetits), sigui per corporativisme mal entès, per afinitats personals o per vinculació familiar. Tant és; una vegada més s’haurà llençat per la finestra qualsevol possibilitat de lluitar per ser campions (si agredeixes als jutges no comptis amb trobar arbitratges asèptics).
I aquest proper cap de setmana derbi a casa de l’Esparreguera Athletic Club. Mal moment. Massa baixes.
Comiat: Poso noms i detallo sancions perquè és informació pública que es pot consultar lliurament a la web de la FCF.
Salut i pena.