Translate

dijous, 8 de novembre del 2012

CADET. COMENÇA LA NOSTRA GUERRA



Mirant la classificació del cadet i enfrontant-la amb el calendari dels partits que queden de primera volta s’observa el següent:
1r. La meva teoria de les primeres 10 jornades se’n va a pastar fang per segona vegada. El primer equip amb el que em va passar va ser amb el Sènior, encara que per altres causes (abastament explicades en anteriors articles). El segon equip que no necessitarà d’esperar a la 10ª. jornada és el Cadet. Per què?
2n. Per que el calendari de vegades és capriciós. Resulta que de les 5 jornades que manquen fins a la 10ª. hem de jugar, per aquest ordre, amb S. Esteve de Sesrovires (10è.), Òdena (13è.), S. Andreu de la Barca (9è.), S. Joan Despí (1r.) i Pallejà (11è.).O sigui amb 3 equips classificats (a data d’avui) de la 10ª. posició en avall.
Llavors, en les 5 jornades següents, fins arribar a la fi de la 1ª. volta, ens trobarem amb PB. S. Vicenç dels Horts (14è.), Marianao Poblet (5è.), Corbera (16è.), Vinyets Molí Vell (8è.) i Igualada (12è.). És a dir, altre vegada 3 equips classificats (a data d’avui) de la 10ª. posició en avall.
En resum: En les properes 10 jornades ens enfrontem amb 6 equips que (ara per ara, insisteixo) són rivals directes en la lluita per evitar el descens.
Part negativa: Se’ns ajunten els partits compromesos sense solució de continuïtat.
Part positiva: Les primeres 5 jornades no ens han enfrontat amb equips de la nostra lliga i, d’haver fet el treball que tocaria, l’equip hauria d’arribar a aquests partits més rodat, amb els automatismes ajustats i en condicions de lluitar per la victòria en els partits clau (o sigui, en tots menys contra S. Joan Despí, Marianao Poblet, Vinyets Molí Vell i S. Andreu de la Barca).
Sigui com sigui, aquest cap de setmana tenim a casa el Sant Esteve de Sesrovires (club que, coses del destí, sempre que ens pot posar en situacions compromeses ho fa) i hem de jugar la primera de les 6 boles d’aquesta mena de “mort sobtada” (com en el tennis) a la que ens enfrontem.
Com en la ruleta, el “croupier” de la lliga ha cantat: “Rien ne va plus!”. Les apostes estan tancades, és l’hora del joc, negre o vermell, parell o sanar.
Salut i força Cadet!