Translate

diumenge, 11 de novembre del 2012

BON PARTIT DE L’ALEVÍ “A”

Ahir pel matí s’enfrontava en el municipal d’Esparreguera al Vilanova i la Geltrú CF. “A”.
Partit de poca brillantor per ambdues parts ja que ambdós equips eren conscients de la importància dels punts en enfrontaments entre similars.
Així va resultar un partit molt treballat en el que els nois (dels dos equips) fan fer una forta despesa física. Durant el partit mai va haver una diferència superior a un gol; primer a favor dels mariners i, després de la primera igualada, a favor nostre, fins arribar al final del tercer quart amb el resultat d’empat 2-2, que a la fi va resultat definitiu.
El darrer quart va ser de total respecte mutu i de valoració compartida pel repartiment de punts, els de Vilanova perquè no volien tornar de buit, els nostres perquè no volien sumar 0 punts a casa.
Poca disciplina tàctica de posició perquè es va acabar imposant l’ofegament d’espais amb dobles pressions (els dos equips) damunt el jugador que tenia la pilota o sobre la línia de sortida de joc.
Bon treball dels nois que dirigeix amb encert Fran Barcojo, que continuen evolucionant i fent-se a la categoria. Amb paciència, constància i tranquil•litat anirem assolint objectius de forma progressiva fins a acomplir el que en tenen establert per a la temporada.
La temporada serà llarga i ens ho hem de prendre amb tranquil·litat. Tot anirà arribant al seu temps. Segur.
Salut i feina.