Translate

dijous, 1 de novembre del 2012

EL DIA DE DIFUNTSSSSSSSSSSSSSSSSSS

En una data com la d’avui no voldria oblidar-me de dos activitats que durant aquest any ens han deixat.
Una ha estat el futbol-flag.
Com? Que no sabeu de què parlo? Si gent, que sí..., ja veureu: Recordeu aquella mena de futbol americà en que es persegueixen per agafar un mocador i en el que, de vegades, eren més de quatre entrenant? Ara ho recordeu! SÍ, aquella activitat per la que el regidor/s van obligar al Centre a haver de dividir en tres parcel•les un camp de futbol set, per a que poguessin entrenar. Exacte, allò, sí, el futbol-flag. Sembla mentida que no sapigueu què és el futbol-flag. Quina llàstima! tot just quan estaven a punt d’organitzar el campionat mundial, van i pleguen... Una oració per la seva ànima, si us plau.
L’Altra activitat que ens ha deixat va ser l’equip Sènior de Futbol Femení.
I ho va fer de manera sobtada encara que anunciada.
Tan debilitada estava que es veia venir que qualsevol malaltia oportunista acabaria amb aquesta activitat.
Segons unes fonts el virus que va acabar amb el Sènior Femení era d’una mena de cep que es dóna per la zona de Castella (que ampla que és Castella...); altres, per contra, creuen que la variant era d’un cep que no fa molt va arrelar per la zona de Collbató (com d’humida és la zona...). Fins i tot hi ha uns altres que creuen tenir proves que el cep mortal, barreja entre el de la grip aviar i el de les vaques boges, és originari de l’altra banda del Llobregat però que ha trobat un bon caldo de cultiu a Esparreguera (que n’és de mil•lenària la Vila...). És igual, tant se val quina mena de cep era; el cas és que el Sènior Femení va morir.
Però... Atenció!!!
Sembla ser que ningú no les hi va clavar una estaca de fusta al cor i ara, ressuscitades com una mena de morts - vivents, s’acosten a una població veïna a utilitzar gespa nova que, com la sang fresca als vampirs, els hi servirà per tornar a existir. Em segueixes, lector? Si, segur que si.
Salut i Jalogüinnnnn.


Imatge Vampirs by Cally Johnson-Isaacs