Translate

dijous, 15 de novembre del 2012

DISSABTE DERBI!



El proper dissabte el CE. Esparreguera es desplaça al camp municipal d’Esparreguera per jugar, a les 16:30 hores,  el partit de competició, corresponent a la 7ª. jornada, a casa de l’ Athletic Club Esparreguera.
L’ Athletic Club 1r. classificat amb 16 punts en 6 partits jugats, 5 victòries i 1 empat, 17 gols a favor i 6 en contra.
El CE. Esparreguera 5è classificat amb 9 punts en 5 partits jugats, 2 victòries i 3 empats, 11 gols a favor i 8 en contra.
El CE. Esparreguera no podrà comptar amb els jugadors Rubén Castro,  Álvaro Pérez, Abraham Torres, Kevin Barreda i Dani Panades per sanció federativa. Pel mateix motiu l’Athletic Club no podrà comptar amb Raúl Rodríguez.
En una nota del 6 de novembre us deia que les jornades 6ª., 7ª. i 8ª., en les que el CE. Esparreguera juga tres partits seguits al municipal (Piera, Athletic Club i Olesa) havien de ser determinants (http://ves.cat/buhb) i sembla que no anava errat.
Així les coses, el de dissabte no serà un derbi en el que et jugues l’honor esportiu, més a més ens jugarem gran part de les opcions de poder ser campions, ja que una derrota ens deixaria a 10 punts de distància de l’ Athletic Club i potser a 7 de Piera i PB. S. Vicenç. Una victòria, per contra, significaria el primer triomf a camp contrari (ni se sap des de quan), retallar l’actual diferencia de punts amb el líder, deixant-la en 4 punts amb un partit menys, i, potser, atrapar a Piera i PB. Sant Vicenç.
Voleu més motius per anar dissabte al municipal?
Salut i competició en essència!