Translate

dimarts, 6 de novembre del 2012

SÈNIOR: TRES JORNADES SEGUIDES AL MUNICIPAL i DETERMINANTS

Tres de seguides al municipal perquè:
En les jornades 6ª., 7ª. i 8ª. el Sènior no es bellugarà del Municipal d’Esparreguera. Primer com a local rebem l’ AE. Piera (2n. classificat a 4 punts), després com a visitant front l’ Athletic Club Esparreguera (líders a 5 punts) i, finalment, de nou com a local, derbi contra l’ Olesa de Montserrat (ara 10è. amb 2 punts).
Tot i això cal recordar que, respecte dels dos primers (Athletic Club i AE. Piera.), tenim un partit de menys doncs ambdós equips tenen pendent complir amb la jornada de descans.
Determinants perquè:
Quan la FCF. va publicar el grup del Sènior us deia que un grup de només 13 equips (això és, 12 partits per volta) havia de penalitzar molt la pèrdua de punts (o millor dit, la no consecució de tots els que es disputen), perquè quasi no hi ha temps per a compensar i recuperar.
El nostre Sènior, encara que invicte, ha empatat dos dels partits disputats, de manera que, juntament amb el magnífic començament de lliga de l’Athletic Club i, en no menor mesura, de l’ AE. Piera, ens relega a la quarta posició.
Així les coses i coincidint amb el primer ¼ de temporada resulta que hem de sumar de tres en tres, durant els tres partits, per saber:
A) Si continuarem la resta de temporada liderant la lluita pel campionat obligant a Athletic Club i AE. Piera. a haver d’anar a remolc nostre, o...
B) Si haurem de ser nosaltres els que vagin a remolc de l’ Athletic Club i/o AE. Piera.
O dit d’una altra manera: Aquests tres partits marcaran (o poden marcar) quin tipus de lliga jugarem a partir de la 9ª. jornada, la de l’autoritat o la de l’assaltant.
Com veureu s’acosten jornades emocionants pel Sènior i fora bo que els hi donéssim tot el suport possible. Feu un esforç, acosteu-vos al municipal, ajudareu l’equip i us ho passareu bé.
Salut i emocions en camí.