Translate

dijous, 15 de novembre del 2012

CADET: CORRECCIÓ D’ERRADA i NOTA DE DESTITUCIÓ

En la nota que vaig penjar parlant del partit del Cadet posava que en Víctor havia estat fins ara un dels porters. No, no, no! Víctor havia estat candidat (o li havien dit en més d’una ocasió) per a jugar de central. I per què vaig posar porter i no central? Coses del subconscient. Estava pensant tota la estona en quadrar lo del fulminant canvi del porter en quant va encaixar el primer gol, que al Víctor també el vaig fer porter.
Bé, explicat i corregit en la nota.
Aprofito aquest post per a comentar que l’entrenador del Cadet, en Raimon Carles Lorenzo, va ser destituït ahir mateix.
Serà rellevat, provisionalment segons posa en el comunicat del club que us enllaço, pel Franc Barcojo que simultaniejarà aquesta funció amb la d’entrenador de l’ Aleví “A”.
Com veureu en llegir la nota del club, entre el Cadet i Aleví “A” no hi han coincidències en horaris d’entrenaments ni en cap jornada de competició. Així que, encara que provisional, no seria d’estranyar que es contempli la possibilitat que, en Franc, acabi temporada doblant equips.
Ara, la meva opinió:
En Franc i en Salva formen un tàndem compenetrat, sobradament capaç de fer els deures amb el Cadet; coneixen els jugadors i saben fer el treball.
Però crec que fora millor cercar un nou entrenador perquè tant el Cadet com l’Aleví “A” han de defensar la categoria (1ª. Cadet i 2ª. Aleví) i per això és convenient disposar d’un entrenador a temps complet i atenció exclusiva, no compartit.
No dic amb això que en Franc no hagi de poder, ja ho va fer la temporada passada, és el nivell d’exigència de les dues competicions el que em preocupa (l’any passat no era aquest el cas).
Sigui com sigui havien de prendre una decisió i l'han pres, així que “consumatus est”.
Salut, ànims i a per feina!