Translate

divendres, 2 de novembre del 2012

L’ENTREVISTA MENSUAL

Veig que s’ha publicat en la pàgina oficial del club (i replicada al facebook) la “Entrevista Mensual” amb la Júlia Jaime, jugadora i capitana del Femení Juvenil-Cadet.
Aquestes entrevistes donen pel que donen, però estan bé, són de consum intern i ja és aquest el públic al que van dirigides.
Malgrat tot, s’ha d’anar amb cura perquè podria semblar que s’aprofita per a adoctrinar. Veureu, m’explico:
L’Autor de la entrevista cola la següent pregunta a la Júlia:
-“Com valores la decisió del club d’abolir el Femení Sènior i crear el de categoria Cadet / Juvenil?”
Pregunta a la que la Júlia respon:
-“La trobo molt bé, i és més, sempre he sigut partidària d’aquesta opció, ja que considero que és la millor, tant per nosaltres com per al propi club. És la nostra categoria, en la que ens pertany jugar-hi”.
La Júlia, bona noia, bona jugadora i molt intel•ligent, té 14 anys. El seu pare és el segon entrenador de l’equip on juga i ella és la capitana de l’equip.
No sé si era convenient plantejar-li una pregunta de tant compromís, vistes les circumstàncies anteriors, perquè:
Potser la Júlia ha respost en consciència (és prou madura com per fer-ho).
Potser s’hagi pogut veure forçada a respondre seguint l’argumentari oficial.
Potser la resposta a aquesta pregunta, feta des del mitjà oficial de comunicació del club el qual està dirigit pel Cap de Comunicació, a algú que està en relació de subordinació amb el club, es presti a ser interpretada en clau “Gramophone” (Gramophone era aquell segell discogràfic conegut com “La Voz de su Amo”).
Potser la pregunta hauria d’haver estat:
Com veus que a partir d’aquest any totes les teves companyes que compleixin edat, com tu mateixa d’aquí unes temporades, hagin de marxar, o deixar el futbol, perquè no hi haurà equip sènior?
Aquesta ja és més complicada no?
Aquesta és la que encara no té resposta. Només la tindrem (la resposta) quan passi el temps, quan veiem quins esforços es fan des del club per recuperar la categoria Sènior Femení; o els que no es facin, quan es faci evident si la situació actual és conjuntural o estructural, transitòria o permanent, sobrevinguda o estratègica.
Salut i Femení.