Translate

diumenge, 11 de novembre del 2012

ACTITUDS

De l’àrbitre que va xiular el partit de l’aleví “A” un comentari: La temporada passada vaig penjar una nota respecte del Sr. Ibrahim Kabbouri, l’àrbitre en qüestió, en la que deia que quan va debutar amb 14 anys era força dolent i que amb el pas dels anys havia evolucionat fins a ser horrorós.
Doncs bé, ahir es va doctorar en la zona fosca de la negror arbitral.
Aquest àrbitre, amenaçant jugadors des del 1r. quart amb expulsar-los, fent un ús capriciós de la targeta blava, encarant-se amb els entrenadors, mantenint una actitud totalitària i despòtica; tot això sense bellugar-se del centre del camp, xiulant de forma aleatòria, aplicant rasers segons toqui compensar i amb un més que dubtós coneixement del reglament del joc, resulta patèticament un No àrbitre, segons la meva opinió.
Considereu que aquestes exhibicions (naturals i repetitives en ell) les va fer arbitrant un partit de futbol-7 entre nois de 10 i 11 anys, però que competeixen en la segona divisió Aleví (antiga Preferent) i entendreu perquè, tot seguit, demano que la Delegació d’Àrbitres de l’Anoia faci el que hauria d’haver fet des de fa cinc anys: Assignar al Sr. Ibrahim Kabbouri arbitratges de futbol botons, perquè per una altra cosa no està.
A aquest senyor sembla que de l’arbitratge només l’interessa la remuneració.
Salut i informadors neutrals