Translate

diumenge, 14 de març del 2010

BON RESULTAT DEL FEMENÍ INFANTIL / ALEVÍ

Ahir, dissabte 13 de març, a les 9.45 hores es va disputar el partit de categoria femení infantil / aleví entre el CE. Esparreguera i la EF. Bonaire. Com ja us havíem informat el partit era transcendent. tant que de guanyar ens situàvem amb un 90% de possibilitats de salvar la categoria i, pel contrari, de perdre’l ens quedàvem amb un 90% de baixar a segona divisió.
Primera part en la que el Centre va sortir una mica adormit, sense explotar el seu joc. Malgrat això ens vàrem avançar al marcador per 1 - 0 i vam tenir moltes opcions de marcar, però entre els pals, la portera i la nostra manca d’encert no es va acabar de matar el partit. I, conseqüentment, en una de les poques ocasions en las que la EF. Bonaire va arribar al nostre camp, faltant 3 minuts pel descans, ens van empatar. 1 - 1 i cap a vestidors.
La segona part va ser força més clara per a les nostres noies, poc a poc van anar entrant els gols fins que a les acaballes vam marcar el 4rt. Com sigui que la porteria la vam mantenir a zero, resultat final CE. Esparreguera 4 - 1 EF. Bonaire.
Aquesta setmana el Palautordera ha perdut el seu partit contra el Vilanova i la Geltrú, resultat que ens deixa tres punts per davant más el coeficient de gols a favor.
Després quedaran dos jornades de la següent manera:
CE. Esparreguera: S. Gabriel “B” i Europa “A”
Palautordera CF “A”: Igualada “A” i Barça “A”
EF. Bonaire: Molins de Rei “A” i Sabadell “B”
En teoria poques expectatives de que ningú no sumi. Qui en té més és el Bonaire que disputa la darrera jornada contra el Sabadell CE. el qual, sorprenentment, va perdre contra el Palautordera per 5 - 2.
Considerant com estan les relacions amb el Sabadell CE. no ens estranyaria que tornessin a perdre, per això era tant important deixar el Bonaire a sis punt de distància, més la diferència de gols.
Recordeu que encara tenim alguna altra opció, doncs estem esperant que es dessigni la disputa de cinc minuts que tenim pendents contra el Sabadell a casa seva i la resolució de la impugnació del partit contra el Vilafranca.