Translate

dilluns, 8 de març del 2010

VALORACIONS (SUBJECTIVES)

Acabada la jornada del 6 i 7 de març fem una síntesi dels equips que estan per dir quelcom a nivell competitiu. Val a dir que no tractarem el resultat del cadet doncs ja s’ha fet, abastament, en una nota anterior d’aquest bloc.

Aleví “A”: Continuen intentant millorar, encara que saben que és pràcticament impossible salvar la categoria i encara que encadenen llargues sèries de derrotes, sempre intenten donar el millor del que tenen. Aquesta setmana 3 - 3 a cas nostra contra el Cornellà “D”. Anàvem guanyant 2 - 0, en dos contracops, en tres i no res el Cornellà ens va remuntar el marcador fins a avançar-se 2 - 3. Però els nostres van seguir intentant-ho, lluitant cada pilota fins que van aconseguir l’empat. Un punt que no serveix de gaire envers la classificació, però que té un valor associat molt important: La tenacitat.

Infantil ”B”: Ja sabeu que no haurien d’estar en la categoria d’equips amb objectius competitius, però hi son perquè estant a un sensacional nivell. Aquesta setmana victòria a domicili contra el Torrelles per 0 - 9. Quarta posició amb opcions (encara que poques) d’acabar tercers.

Infantil “A”: En la seva línia. Contra un Pallejà que venia a jugar-se la darrera opció de reduir la distància a 3 punts, van acabar el partit a 9 per darrera nostra. Victòria del Centre per 6 - 1 que deixa clar que som els líders indiscutibles. Només una cosa: Nois no ho doneu tot per fet, sou els virtuals campions però no pas, encara, de forma matemàtica. Així que a continuar amb humilitat i seriositat. A veure si sou capaços de guanyar tots els partits i establir un rècord que perduri en el temps. Fora relaxacions.

Juvenil “A”: Victòria (provisional) a domicili. Abrera 1 - 4 CE. Esparreguera. Partit sense complicacions que es va complicar, ell sol, un àrbitre indigne de ser membre d’aquest col·lectiu, sempre segons el nostre parer. La veritat és que no la va prendre pas amb nosaltres, va martiritzar i menysprear la gent de l’Abrera (jugadors inclosos) fins a arribar al ridícul més lamentable provocant les rialles del públic. En fi, encara que hem recolzat l’Abrera amb un escrit conjunt, segurament ens tocarà tornar-hi per disputar els 20 minuts que resten (o no, que amb la tómbola de competició mai se sap).

Sènior: Aquí de tot. D’Anar perdent 2 -0 a remuntar 2 -2, amb un jugador menys (cosa típica de la casa) per tornar a perdre 3 - 2 (45 segons després d’haver empatat) i tornar a empatar novament, en el minut 93. Empat a 3 gols que podria ser agredolç vist el partit (que hauríem d’haver guanyat per joc) però que tal i com va anar té sabor a victòria, per com es va aconseguir i perquè significa acumular dues setmanes sense perdre. Molt bona la actitud del grup que ho va intentar tot fins a aconseguir-ho

Femení Cadet/Juvenil: Van camí de tenir opcions de classificar-se sobre la 7ª. posició. Aquesta setmana 9 - 0 contra un La Guardia CD. que és el darrer del grup amb 0 punts, 1 gol a favor i 205 en contra (i continuen competint, meritori, molt meritori).


Salut + informació