Translate

dijous, 18 de març del 2010

I UNA ALTRA DEL COMITÈ DE COMPETICIÓ II

El Comitè? de Competició ha fallat (en sentit estricte i figurat) novament. La reclamació que vàrem presentar impugnant el partit de les noies del Infantil/Aleví s’ha tancat donant el partit per acabat. És tracta de la tercera decisió pel mateix motiu (us adjuntem enllaços per a que pugueu consultar els antecedents de fet) i cap de les tres és coincident. Admirem la capacitat del Comitè? per contradir-se amb tanta facilitat perjudicant sempre els nostres interessos. Des del Centre d’Esports ens quedem estupefactes davant de les aberracions jurídiques que constantment comet dit Comitè? (sempre segons el nostre paper, que les opinions son lliures).
La propera vegada que tinguem alguna qüestió per resoldre no sabem si acudirem al Comitè? o comprarem butlletes per a la rifa del poble, sempre toca, sempre toca, sinó és un xiulet, serà una pilota. La llàstima és que alguns no haurien de tenir xiulet i d’altres sembla que mai no han vist una pilota.
Anirem davant el Comitè? d'Apel·lació, però només per a que quedi constància de la nostra disconformitat, ja que com sabeu, el Comitè? d'Apel·lació és un òrgan unipersonal composat pel mateix tipus del Comitè? de Competició, el qual, evidentment no es contradirà a sí mateix. Faltaria més home!, pel damunt de tot coherència!.
Salut i mare de déu senyor!