Translate

dimecres, 3 de març del 2010

PRECISANT...

El president del Centre d’Esports Esparreguera, Alfons Puche, demana que no es vinculi el seu càrrec a la plataforma Acord Municipal que impulsa Esquerra Republicana.
Sembla ser que per uns motius o uns altres, amb voluntat o per assimilació, durant els darrers dies s’ha parlat de la suposada adhesió que el president del CE. Esparreguera havia manifestat a favor de la Plataforma “Acord Municipal” que impulsa Esquerra Republicana.
A aquest respecte el president del CE. Esparreguera vol fer constar:
Que no té acreditat que des de cap comunicat d’Esquerra Republicana s’hagi vinculat la persona de l’Alfons Puche amb el càrrec de president del club, per a lo que us facilitem un enllaç per tal que pugueu comprovar el tractament que li ha donat al tema el butlletí “Esparreguera 3.0”.
Malgrat tot, com sigui que en determinats fòrums i tertúlies se’n a parlat abastament relacionant persones i càrrecs, el president del CE. Esparreguera ha volgut fer constar que de cap de les maneres s’atribuiria cap mena de representació general del club en aquest assumpte, per respecte a la pluralitat.
Dit això, ha de quedar clar que el suport que l’Alfons Puche presta a la Plataforma “Acord Municipal” ho és a nivell personal i no pas com a càrrec institucional del club.
Així ho ha fet constar en declaracions a Ràdio Esparreguera, l’enllaç de les quals us pengem per si esteu interessats en escoltar-les.
Salut i precisió