Translate

diumenge, 14 de març del 2010

INCIDENTS AL PARTIT DEL JUVENIL

Ahir es va complicar el partit del juvenil.
Es van produir uns incidents a la grada (implicat part del públic) als que no van ser aliens alguns del nostres jugadors.
Justificacions a banda (algunes més estimables que altres, però en cap cas eximents), el fet és que el partit va acabar amb agressions, inclosa una d’un seguidor de l’equip contrari (Fruitosenc FC.) a un espectador menor d’edat, que va ser objecte de denúncia davant els Mossos d’Esquadra.
Dit això: Seguint la filosofia del club, tot allò que passa al terreny de joc és responsabilitat de l’àrbitre, el qual ha de prendre les mesures disciplinàries que estimi convenients.
Allò que succeeix a la grada (amb jugadors que abandonen el terreny de joc) és competència conjunta de l’àrbitre i del club.
Així: El CE. Esparreguera esperarà tenir accés a l’annex a l’acta que l’àrbitre cursarà per prendre decisións al respecte, SI BÉ:
No presentarem cap mena de recurs, ni al·legacions, al relat que el col·legiat faci a l’annex.
Instarem al Comitè de Competició a que els jugadors identificats per l’àrbitre com a autors de comportaments antiesportius siguin sancionats amb el màxim rigor.
El Consell Directiu del CE. Esparreguera duplicarà la quantia de les sancions que puguin ser imposades pel Comitè de Competició.
Durant la setmana el Consell Directiu analitzarà la qüestió i aquells jugadors que s’hagin distingit especialment en conductes violentes, veuran suspesa la seva pertinença al club sense concessió de baixa.
Aquest episodi no serà objecte de treball de la Comissió Esportiva sinó que ho serà del Consell Directiu. Escoltats tots els arguments, el President del Centre decidirà en conseqüència, unilateralment, sense possibilitat de recurs intern.
El Consell Directiu del CE. Esparreguera lamenta, una vegada més, la implicació de jugadors del nostre club en incidents que finalitzen en agressions en la grada i manifesta la seva més ferma voluntat de sancionar els instigadors, autors i partícips en aquesta mena de comportaments, com ja ha fet en anteriors ocasions.
Mai no existeixen justificacions a les agressions, i si ens les escoltem (les suposades justificacions) estaríem caient al parany.
Salut i vergonya (la que sentim, la nostra i l’aliena)