Translate

dimarts, 30 de març del 2010

RESOLT L'EXPEDIENT PELS INCIDENTS EN UN PARTIT

Setmanes enrere es van produir uns incidents en un partit del juvenil dels que ja vam informar. En la informació penjada exposàvem la decisió del Consell Directiu d’instruir un expedient informatiu per a, posteriorment i si procedia, transformar-lo en sancionador.
La cosa ha acabat de la següent forma:
El jugador que l’àrbitre va identificar en acta com a autor d’un cop de puny a un adversari durant el partit, va ser sancionat pel Comitè de Competició amb 4 partits. A aquest jugador el club li ha afegit 2 setmanes més de sanció.
El jugador que l’àrbitre va identificar en acta com a autor d’agressió en acabar el partit, va ser sancionat pel Comitè de Competició amb 5 partits. A aquest jugador el club li ha afegit 5 setmanes més de sanció.
Paral·lelament tres jugadors més de la mateixa plantilla van demanar la baixa voluntària, la qual els hi ha estat concedida.
El Consell Directiu confia en no haver d’obrir, mai més, cap expedient per aquestes causes i vol fer palesa la seva ferma decisió de no sotmetre’s a cap pressió, en cap direcció, cosa que hem fet.
Igualment volem fer públic el suport del Consell Directiu envers l‘entrenador de l’equip juvenil, el qual està per a lo que està i no per a altres coses (encara que se’n preocupa de més coses de les que li tocaria).
Autocontrol es una paraula composta que comença amb el prefix “auto” (en el sentit de propi), això vol dir que cadascú ha de preocupar-se del seu propi control, ser responsable de les seves pròpies accions i/o omissions i no pretendre pas diluir-lo en justificacions sobre què hauria (suposadament) d’haver fet una altra persona.
Vetllarem, tant com ens sigui possible, per la imparcialitat i la ponderació, evitant ser víctimes de pràctiques de focalització, de la posada en marxa dels ventiladors, o del “embolica-ho que fa fort”.
Salut i normalitat