Translate

divendres, 26 de març del 2010

PROPOSTA DE REFORMA DE LA COMPETICIÓ DE FUTBOL BASE I BASE FEMENÍ

Fa un parell de dies que tenim la documentació sobre la proposta de reforma de la competició de futbol base i base femení, la qual estem estudiant per assabentar-nos correctament del que ens proposen. En definitiva estem “estripant” la proposta per comprendre-la en profunditat.
Quan ho tinguem elaborat farem una informació tipus fitxa, per cada categoria afectada, que penjarem al bloc i al camp de futbol per a general coneixement.
D’Entrada us hem de dir que, salvat el procediment emprat per “colar” la proposta sense possibilitat d’oposició que ha utilitzat la FCF, que ens ha semblat poc democràtic i gens participatiu, la proposta ens agrada, doncs va en la línea defensada pel Centre des de fa alguns anys. La proposta pretén reduir desplaçaments, fer unes agrupacions més racionals, rebaixar el nivell competitiu en les categories més petites i enfocar la activitat més a l’aprenentatge lúdic que no pas al patiment de responsabilitats superiors a les que tocaria per cada grup d’edat.
Novetats importants seran la nova forma de disputar la categoria Aleví, que passa a ser de Futbol-7, el sistema de puntuació (4 punts partit guanyat, 2 partit empatat i 1 partit perdut) i la distribució del temps de joc (4 temps de diferent durada segons categoria), així com la obligació que tots els jugadors inscrits disputin, com a mínim, un dels temps complet.
Salut i info