Translate

diumenge, 28 de març del 2010

SÈNIOR: VICTÒRIA DAVANT DEL LÍDER

Aquesta tarda (diumenge 28 de març de 2010, 16.30 h) el nostre sènior s’enfrontava al S. Andreu de la Barca, líder del grup a 2ª territorial. A priori era un partit que es preveia difícil i en el que no sortíem com a favorits.
Durant la primera mitja hora els de S. Andreu ens ho van posar molt i molt difícil jugant un futbol brillant, de primer toc i amb profunditat.
Així va arribar el 0 - 1, fruit del millor joc i empenta dels de S. Andreu.
Encaixat el gol els nostres nois van aixecar el cap i van decidir vendre cara la derrota i, poc a poc, es van anar fent propietaris de la pilota fins aconseguir anivellar el joc i el marcador (1 - 1 Manolo Montero de cap a la rematada d’un còrner).
A la represa, la segona part, ja va tenir un únic dominador: el Centre.
Practicant un molt bon joc, sacrificant-se tots els jugadors com un sol home, es va jugar una segona part d’acord al nivell real de la nostra plantilla. Durant molts minuts es va poder gaudir d’un futbol de molta categoria. Tant era així que el Centre es va avançar al marcador (2 - 1 Jordi Mendoza resolent un 1 contra 1 davant el porter).
Després d’alguna nova bona ocasió del Centre (Mendoza, Chicón, Cervantes i Jonathan de León), que a punt van estar de significar el nostre tercer gol i de “matar” el partit, extraordinàriament resoltes pel porter del S. Andreu i d’un tímid intent de reacció dels visitants (aprofitant la sacada d’un tir lliure directe a la frontal de la nostra àrea al minut 93) el partit va arribar a la fi amb la victòria dels nostres sèniors que encadenen una setmana més sense conèixer la derrota i que ens ha de permetre afrontar els propers i decisius compromisos amb la moral elevada i en un bon moment de forma.