Translate

dilluns, 22 de març del 2010

CADET: ESFORÇ, GRUP i VICTÒRIA

Bon resultat del Cadet sobreposant-se a diverses situacions. Després d’unes setmanes (massa) allunyats de la victòria, l’equip va decidir de conjurar-se per fer grup, per anar tots a una, per a treballar com un sol cos.
Així, ahir diumenge, van afrontar el partit contra l’ Òdena intentant aconseguir una victòria difícil, a priori, contra un equip instal·lat al mig de la taula de classificació i amb el doble de punt que els nostres.
Els nois, conscients que el grup, quan actua com a grup i no com a suma d’individualitats, reuneix les virtuts suficients com per poder guanyar a qualsevol, van sortir per totes.
Als pocs minuts el marcador del municipal ja tenia pujat el 2-0 favorable al Centre. Però l’Òdena no havia vingut a regalar res i van anar pel partit. Així, poc a poc, l’Òdena anivellava el marcador i, finalment, es posava per davant.
Moment crític pels nostres nois. Després d’haver anat guanyant se’ns escapava la victòria. Seria així una setmana més?.
Doncs no, aquest cop els nostres no van abaixar els braços i, utilitzant els arguments de joc de que disposàvem (tenacitat, treball, esforç i no menys dosi de qualitat), van decidir que si l’Òdena volia els punts ens hauria de guanyar, que no els hi cediríem gentilment els punts. D’Aquesta manera es va empatar novament i, a manca de tres minuts (i altres quatre d’afegit que se’ns van fer llanguíssim), el quart.
Victòria 4-3.
Qui els va marcar? TOTS, el conjunt, el grup, l’equip, els qui van defensar més enllà del cansament, els que sentien a la grada com els deia “Ànims, defensem, ja respirareu demà...!” i ho feien, una grada que, avui sí, ha estat jugador número 12.
Propera estació Igualada. Partit pel que no som favorits però que hem de disputar amb tota l’ànima, per continuar creixent, per arribar en la millor disposició possible a les darreres sis jornades perquè sabem de què som capaços com equip. Avantatge: Nosaltres ho sabem, l’ Igualada no. Intentem-ho tot, sempre, fins el final. L’Objectiu el teniu marcat... i és a l’abast. Crieu-vos-ho!