Translate

diumenge, 14 de març del 2010

T’ESTIMEM ADRIANA

Ahir, diumenge 14 de març de 2010, les nostres noies del Cadet jugaven (és un dir) un partit de competició. En tocava visitar el FC. Barcelona a la zona esportiva Hans (Maximiliam) Gamper. Vàrem perdre per 14 - 0, fins aquí tot normal.
Lo emocionant va passar de la següent manera:
A les acaballes del nostre partit van sortir a escalfar els equips “A” femenins del Barça i del Rayo Vallecano, que havien de disputar l’encontre corresponent a la jornada de Superlliga de futbol femení (competició de la que és líder absolut i destacat el RCD. Espanyol).
Al Rayo Vallecano hi ha una jugadora internacional absoluta, anomenada Adriana Martín (ex de l’Espanyol, la qual, presumiblement, retornarà al club català, degà del futbol femení, la propera temporada), que l’any passat va venir amb altres tres internacionals del RCD. Espanyol, juntament amb el seu entrenador, l’insigne Diego Morata, al clínic de futbol femení que va organitzar el CE. Esparreguera.
L’Adriana, mentre que escalfava amb l’equip del Rayo Vallecano, va reconèixer els nostres colors i, en adonar-se, va saltar al terreny de joc per saludar a les nostres noies de les quals recordava noms i posicions.
No cal dir que les nostres noies, després de la emoció de jugar un partit a la zona esportiva del Barça (que porta el nom del ciutadà Suïs que va fundar aquell club), es van “morir” en reconèixer l’Adriana i en comprovar que la millor jugadora d’Europa anava a saludar-les i que recordava els seus noms.
Hi ha escoles i altres coses..., nosaltres hem quedat enormement impressionats pel detall de la CRACK (pel seu compromís) i no sabem com agrair-li el detall que va tenir amb un petit club de poble com el Centre que tot just fa quatre temporades que es va endinsar en l’aposta del futbol femení.
Gràcies Adriana. En el nostre nom i en de les nostres noies, algunes de les quals no hi eren quan vas venir -i per tant no et coneixien-, però que van quedar tan impactades que ja t’han pres com a referència esportiva i de persona.
Cercarem una cita i tornarem a convidar-te. Mercès amiga.
Salut i amistat.