Translate

divendres, 12 de març del 2010

RETALLADES

El C.E. Esparreguera retallarà serveis a partir de dilluns vinent, donat que no ha rebut la subvenció que espera de l’AjuntamentUna decisió que ja va ser presa, fa mesos, per l’Assemblea de l’entitat, en previsió que la situació actual arribés a produir-se.

Aquest és el titular que Ràdio Esparreguera ha penjat al seu web corresponent a la entrevista que en Lluís Munné li fa ver el passat dia 11 de març al president del Centre.
En dita entrevista el president del Centre d’Esports va explicar la decisió que havia pres el Consell Directiu de la entitat de retallar despeses per compensar el diferencial negatiu que provoca, en els pressupost del club, no poder comptar amb la subvenció anual ordinària que l’Ajuntament havia compromès.
Com sigui que son pocs els mesos que queden per a arribar al final de l’exercici el reajustament del pressupost haurà de ser d’envergadura, la suficient com per poder compensar en uns tres mesos uns 15.000 euros, que és la quantitat estimada que se’ns va anunciar.
Aquesta decisió és conseqüència de l’aplicació del mandat de l’Assemblea General i s’ha explicat en l’escrit conjunt que Centre d’Esports Esparreguera, Club Bàsquet Esparreguera i Club de Futbol Sala Esparreguera vam entrar per registre general dirigit a l’Alcaldessa de la nostra vila, escrit que, fins al moment, no ens ha estat respost. (
http://ceesparreguera.blogspot.com/2010/03/carta-conjunta-lalcaldia.html)
Els serveis i subministradors afectats per aquesta decisió estan sent informats personalment per tal que puguin conèixer de primera mà la situació.
Es tracta d’aplaçar els pagaments al moment en que es percebi la subvenció, de suspendre aquells que estaven previstos fins al juny i d’ajornar d’altres fins a poder assumir-los amb el pressupost de la temporada 2010-2011.
No és cap consol saber que no som els únics (d’esports) que han hagut de prendre aquestes mesures, però és demostratiu de quina és la situació en la que ens trobem les entitats d’esports.
Sabem que des del Patronat Municipal d’Esports, encapçalats per la seva directora na Sílvia Sentanera, estan fent mans i mànigues per a que es convoquin les subvencions i s’abonin abans que l’acabament de la temporada deixi a les entitats en situació de greu manca de liquiditat, i els hi agraïm, però sembla que altres instàncies fan els ulls grossos, que no es donen per assabentats.
Salut i equilibri