Translate

dimecres, 10 d’octubre del 2012

12 D’OCTUBRE. DIADA DE PRESENTACIÓ




El proper divendres, al municipal d’Esparreguera, a partir de les 16:00 hores es durà a terme la diada de presentació del CE. Esparreguera 2012-2013.
Serà una festa en la que tots, jugadors/es, pares, mares, directius, socis i afeccionats gaudiran de l’alegria que transmet la il·lusió de la canalla (i dels no tant petits, sèniors inclosos) davant l’ inici d’una temporada que tot just comença.
S’estrenaran les noves uniformitats i coneixerem la composició de les plantilles, en especial la de les altres plantilles, que la del nostre fill/filla ja la sabem. En definitiva tornarà a ser un dia de festa de club.
Vindrà, diuen des del club, en Cristian Lobato (Esparreguerí que juga al Barça “B”); val, molt bé, serà benvingut com qualsevol altra persona que vulgui acompanyar-nos en la nostra diada i suposo que serà centre d’atenció, perfecte. Només un però: És la festa dels nostres nois i noies i només ells i elles han de ser protagonistes. Que ningú enfosqueixi el seu dia. http://ves.cat/bnSJ
Després, tot seguit, a les 18:00 hores, el debut en competició del nostre equip Sènior davant el Cervelló CD. “A”. Bona iniciativa de la Junta Directiva per a fer conèixer l’equip dels més grans a la resta de jugadors/es del club. Enguany tot fa pensar que el nostre Sènior ho té tot per poder fer una molt bona campanya i, d’entrada, lluitar pel campionat i l’ascens de categoria. Estaria bé que us quedéssiu a veure el partit, a animar el Sènior i poder comprovar, per vosaltres mateixos, el bon nivell que tenen.
Salut i Festa