Translate

dissabte, 13 d’octubre del 2012

DIADA DE PRESENTACIÓ 2012-2013


Ahir, 12 d'octubre de 2012 es va realitzar la prevista Diada de Presentació del CE. Esparreguera. Va ser un acte típic on va fer goig veure els jugadors i jugadores de totes les plantilles del Centre, des dels Promeses fins al Sènior, passant pels Veterans.
Uniformitat nova en la que la novetat més destacada són les mitgetes, d’estil “retro”, que tornen a les ratlles horitzontals blanques i vermelles.
Fins i tot la climatologia va col·laborar i va aguantar sense ploure, evitant d’aquesta manera el deslluïment de l’acte.
El mig de tot el munt de jugadors i jugadores vaig trobar un forat que enguany no es va poder omplir en la fotografia.
Sí; vaig enyorar el sènior femení, categoria que probablement costi molt de recuperar i per això, des d'aquest bloc, vull recordar i agrair els esforços i dedicació de les noies durant el temps que van jugar amb la samarreta del Centre.
Ens van acompanyar durant la tarda en Cristian Lobato (jugador de futbol) i en Jordi Mestres, Regidor d'Esports,  a qui li vull reconèixer l’atenció en la diada d'ahir de la mateixa manera i amb la mateixa intensitat que quan l’he criticar per no venir.
Quan el club publiqui les fotos oficials les penjarem.
Salut i futur