Translate

divendres, 19 d’octubre del 2012

QUE NO FACI UN ANY

 És sabut per tothom que el camp municipal de futbol d’Esparreguera sempre ha estat pobre d’enllumenat.
Aquesta mancança es va veure agreujada amb la col•locació de la gespa artificial ja que el cautxú negre absorbeix llum, no la reflexa.
Per aquest motiu, en el seu dia, qui això escriu (llavors president del Centre) juntament amb la directora del (desaparegut) Patronat d’Esports, Sílvia Sentanera, i el Cap d’Instal•lacions, Jordi Termens, vam fer un estudi i pressupost per tal de fer una intervenció de millora.
No cal dir que la millora mai no es va dur a terme (quasi tota la dotació del FEIL i del FEOSL de l’any següent se’n van anar, bàsicament, a la nova Escola de Música i a pastar fang, respectivament).
Així les coses només quedava vetllar per mantenir, el que ara hi ha, en perfecte estat de funcionament (manteniment ordinari se’n diu, cosa que per a aquestes contrades sembla que es practica poc).
I tot això ho explico per dir el següent:
Al mes de febrer passat es va fondre un dels focus (ho recordo perfectament perquè va ser just després d’haver acabat la meva primera etapa com a president del CE. Esparreguera) i fins ara he estat esperant que el reparessin, per veure si arribàvem a celebrar el primer aniversari del traspàs de dit focus.
La cosa seria per prendre-se-la com una conya sinó fora perquè de mentre s’han fos 3 focus més, el que fa un total de 4, tots de la mateixa banda del camp, de manera que dels 12 fanals d’aquella banda només queden en funcionament 8, per lo qual els “lux” disponibles són pocs i deixen en poc més que penombra la superfície de joc.
No sé a qui li correspon la responsabilitat (en la meva època a l’ajuntament, ara no ho sé) si a l’administració o al club, per inacció o per omissió, però tant se val. Que ho reparin.
De no ser així, una nova incidència (que indefectiblement es produirà en cap de setmana en funció de les lleis de Murphy) pot arribar a provocar la suspensió de diversos partits ja que, a partir de les 6 de la tarda és negra nit.
I em consta que algú de l’ajuntament és coneixedor de la situació encara que no dic qui és, per no comprometre a qui em va informar, ara ja fa un parell de setmanes.
Salut i mans a l’obra.

1 comentari:

Anònim ha dit...

És part de la negror que ens inunda en tots els àmbits.
Quasimodo