Translate

dilluns, 15 d’octubre del 2012

DIUMENGE AMB L’INFANTIL A, JUVENIL B i FEMENÍ JUVENIL/CADET

En la tasca d’anar veien poc a poc els diferents equips del Centre el diumenge li va tocar a altres tres:
INFANTIL “A”. Van guanyar a casa 11-0 al S. Just Desvern CF. “A” en un partit en el que es veia venir que duraria el temps en que tardéssim en fer el segon gol (que va ser al minut 9) i, efectivament, aquí es va acabar la més que feble resistència del S. Just. (no tinc clar que hagués hagut partit en cap moment). I això és tot el que puc dir d’un partit que no ho va ser, per la enorme diferència entre un equip i l’altra. Sembla evident que aquest Infantil “A” estarà a la part més alta de la classificació, però caldrà esperar per veure si estarem per disputar l’ascens, de moment és molt d’hora per valorar, ja sabeu, 10 jornades mínim.
JUVENIL “B”. Bon partit en el que van vèncer al Levante Las Planas FC. per 4-2.  Encara que vam anar quasi tot el partit per davant al marcador, no va ser fins al minut 83, amb el gol d’en Radu, que es va poder considerar tancat el partit. La qualitat individual va ser clau, això si, en accions combinatives, per assolir la victòria sobreposant-se a un notable desordre tàctic (cosa molt rara en els equips d’en José Luis) conseqüència de no saber com executar la línia 3 - 2 del centre del camp (o 2 - 3, que encara no ho tinc clar i mira que me’n faig un tip de veure partits). De moment primera victòria i tres punts per començar a greixar el caseller.
FEMENÍ JUVENIL/CADET. Partit molt fluix de les nostres noies que van caure davant La Palma de Cervelló UE. per 0-3 en un encontre en el que ben d’hora es va veure que el partit quedaria sentenciat en el moment en que ens marquessin el primer gol (0-1 minut 12). I per deixar-ho més evident, tot seguit va entrar el 0-2 (minut 14). Des d’aquí fins el final només ens van marcar un altre gol com haurien pogut ser mes. Les nostres com qui diu, ni acostar-se a porteria. Ara, a partir d’aquí, podria fer allò de “Copiar i Desar” des de la nota d’ahir en la que parlo del Cadet. Distàncies enormes entre línies, jugadores lluny, molt lluny unes de les altres, desori total en la organització del centre del camp i jugadores desconcertades per l’aplicació d’un dispositiu tàctic estandarditzat que no poden posar en pràctica ni de broma. Si a alguns equips masculins els hi costarà sang, suor i llàgrimes (i, potser, algun descens de categoria) a les noies els resultarà impossible. Llevat de les que més anys porten jugant futbol (6/7 noies aprox.) la resta tenen serioses dificultats amb la tècnica individual, l’aprendran a cop de treball i pràctica, però, ara per ara, és impossible jugar tant separades perquè no circula la pilota. Aquestes també han de jugar més juntetes, tancant espais, fent petit el camp, per trobar-se més fàcilment, per passar-se la pilota de més prop, per a que les que tenen més nivell es puguin associar en atac i arribar a porteria (em sembla que no vam tirar ni una vegada). Ajuntar i permetre associacions entre les Nabila, Mireies, Júlia, Laura B., Eva, significa poder compensar el rendiment de l’equip. Fer-les jugar a kilòmetres entre elles significa perdre tot potencial. I que consti: La Palma de Cervelló és un equip arregladet, però res més, no serà pas el “coco” del grup. Afortunadament aquestes no poden baixar...
Esperarem les famoses 10 jornades abans de ratificar-ho, però comença a fer l’aspecte de que jugarem la lliga per ser el millor dels darrers 6 equips (del 10è. al 16è.)