Translate

diumenge, 28 d’octubre del 2012

COMENTARIS A PARTITS DEL 27/10/2012

Són tants els partits que cada cap de setmana es poden veure al municipal que no hi ha més remei que fer una selecció dels que volem mirar-nos, aquest dissabte vaig decidir prestar atenció a l’Aleví “B” - Corbera CF.A”, Benjamí “A” - CF. Gelida “A” i Cadet - Martorell CF. “A”.
ALEVÍ “B”: A dos quarts de deu del matí començava l’Aleví “B”. Primer partit contra un dels equips que pot estar en la nostra lliga i al que havíem de guanyar per sumar els tres primers punts del campionat. Aquestes situacions l’entrenador Rubén Domene les controla a la perfecció i, normalment aconsegueix treure el màxim rendiment del seu grup. Podria copiar alguna de les notes que, cap a final de la passada campanya quan l’Aleví “B” 2011-2012 estava jugant-se la permanència, vaig penjar parlant d’aquest tema, en que comentava l’habilitat d’en Rubén per gestionar l’equip segons el nivell dels diferents rivals. Va ser un partit intel•ligentment plantejat i executat amb notable eficàcia pels jugadors, que, més a més, van treballar de valent. Remuntant un primer gol del Corbera els nostres van anar donant-li la volta al marcador fins a posar-se 3-1. El partit semblava controlat o, si més no, encarrilat on ens interessava tenir-lo, sense patir angoixes i esperant una oportunitat per “matar” el partit amb el 4rt. gol. Però com que el futbol és com és, en l’únic error (més que error una petita badada que se li va posar de cara al Corbera) ens van clavar el 3-2. A partir d’aquí a lluitar el resultat i a patir fins el final, mai millor dit. Emoció a tones, intervencions del nostre porter Aitor al límit del gol i molts nervis a la graderia, amb una petita lipotímia inclosa. Al final victòria per obrir el nostre caseller de punts que, poc a poc i sense nervis, anirà acumulant-ne més.
BENJAMÍ “A”: A les 11:00 del matí començava el partit (que va resultar un simulacre) davant el CF. Gelida “A”. Què poc es pot explicar! NO va haver partit; aquest benjamí està molt per damunt en nivell a la gran majoria dels equips del grup. Quan al minut 6 ja t’has avançat 3-0 i la diferència de nivell és la que és, només pot passar el que va passar, que encara que abaixis la pistonada i per molt que els de Gelida intentaven plantar una mica de resistència els gols van anar caient irremissiblement. Sembla que l’equip no haurà de tenir problema per salvar la categoria, encara que ens esperen enfrontaments amb equips de molt nivell, l’únic dubte que tinc és saber quant amunt de la taula quedarem, però de mig en amunt segur.
CADET: Faré un comentari específic respecte del Cadet, però el faré més tard. Encara estic dubtant cóm explicar el què penso sense aixecar mala maror i sense que em prenguin el comentari pel vessant negatiu. Ara me’n vaig a veure el partit de l’ Infantil “A” que juga al municipal a les 12:00 hores davant la PB. Vallirana “B”, perquè també us el vull comentar. Quan faci el comentari del partit de l’Infantil també faré el del partit del Cadet.
Salut i futbol