Translate

dijous, 25 d’octubre del 2012

CADET: A CANVIAR DINÀMICA

Estic seguin els nois del Cadet perquè aquests dies estan molt actius a les xarxes socials. En la seva majoria l’esperit és de fer pinya, de sacrifici i treball. Volen anar a més i saben com ho han de fer.
Certament, quan portes una dinàmica negativa com la del Cadet, les coses costen més. També és cert que la perseverança i l’esforç, la cohesió del grup i saber ser solidaris amb el company en l’esforç ajuden.
I els nois volen. Cal orientar-los.
És moment de conèixer les nostres febleses i les nostres fortaleses, per a millorar les primeres i explotar al màxim les segones.
Ens visita el Martorell “A” (8è) i us ho dic ara: NO els veig inassequibles.
Porten 4 punts de 3 partits; van perdre (0-2) amb S. Joan Despí (2n.), van guanyar (2-3) al Pallejà (12è.) i van empatar (2-2) amb PB. Sant Vicenç dels Horts (13è).
Nosaltres 0 punts; però hem perdut amb els equips que van classificats 1r. (S. Feliu), 3r. (Ciudad Cooperativa) i 5è (San Mauro).
El Martorell marca pocs gols (5) però també ha encaixat pocs (6), així que serà un partit en el que hauríem de deixar-nos la pell en defensa per dificultar que ens puguin marcar i intentar ser ràpids en les contres.
Si, ja ho sé, la defensa..., tenim problemes amb la maleïda defensa en línia i, més a més, tindrem una baixa important (Jan Suman) però tant se val, no toca plorar, toca esforç de tots per a intentar aconseguir-ho. He dit que NO els veig inassequibles, no pas que ho vegi fàcil.
Així que serrareu les dents, correreu fins al límit (i una mica més) i treballareu junts, com el que heu de ser, un equip.
Es tracta de sortir del partit amb la satisfacció d’haver-ho intentat tot, d’haver-se buidat del tot. Sent així, en cas de derrota, servirà com a partit de preparació, per a continuar millorant les febleses, consolidant les forteses i continuar intentant-ho fins a l’infinit (i més enllà).
Salut i pilotes