Translate

dimarts, 2 d’octubre del 2012

EL FEMENÍ S’IMPOSA A L’ OLESA.

El partit que ahir vespre (dilluns 20:30 h.) es va disputar al municipal entre el Cadet-Juvenil Femení del Centre i el de l’ Olesa va ser ajornat dissabte per causa de la pluja.
Correcta primera part de les nostres que van estar bé en defensa i una mica espesses en transició ofensiva, motiu pel qual no vam disposar de gaires ocasions de gol. Per part de l’ Olesa tampoc no es van organitzar jugades d’atac i poc a poc les del Centre es van anar fent amb el terreny de joc.
A la segona part es va mantenir la tònica, domini de l’espai per les nostres i les d’Olesa intentant que els sortís alguna contra. Així les coses i conseqüència de la possessió de l’esfèric, el Centre va atacar cada vegada amb més continuïtat i poc a poc van començar a generar ocasions de gol de les que van saber aprofitar dues.
A les acaballes un parell de contres de l’ Olesa van ser perfectament resoltes per la Xènia (Una d’elles amb la col•laboració de la Eva).
Final 2-0 i només un entrenament, dimecres, abans del primer partit de lliga que les ha de portar a jugar a casa del Reus (que com tothom sap és Baix Llobregat).